Tri hviezdne inšpirácie! Oblečte sa ako Selena Gomez či Sarah Gadon

Herečky, speváčky, celebrity - všetky sa pravidelne schádzajú na filmovom festivale Sundance. Ani tento rok nebol výnimkou.

04.02.2016 07:00
debata

Filmový festival v zasneženom Utahu dáva pravidelne herečkám príležitosť predviesť sa aj trochu inak ako na klasickom červenom koberci. Priestor dostáva ležérnosť, komfort, bežnejší odev, voľnejší dress-code. Ale stále je čo nájsť v rámci inšpirácie. Azda možno je toho ešte viac – lebo ruku na srdce, koľkokrát do roka vyrážate von vo veľkolepej róbe, ale džínsy, to je iná vec!

Selena Gomez

zväčšiť Herečka a speváčka Selena Gomez stavila na... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Selena Gomez na festivale Sundance. Herečka a speváčka Selena Gomez stavila na jednoduchú kombináiu čiernej a bielej. Ona má síce na sebe predĺžený kožený biker-jacket (teda kabát na spôsob motorkárskej bundy) - vy ho môžete nahradiť aj látkovou alternatívou. Čiernobiela grafika má stále priestor a na pleteninách pôsobí úderne. Luxusné členkové čižmičky celkovému vzhľadu dodajú šmrnc.

Sarah Gadon

zväčšiť Jednoduchý styling, na ktorý stačia tri kusy... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Sarah Gadon Jednoduchý styling, na ktorý stačia tri kusy odevu, predviedla na jednom z festivalových večierkov herečka Sarah Gadon. Skombinovala jednoduché čierne skinny džínsy, ktoré doplnil svetrík s romanticky pôsobiacim reliéfom na spôsob staroanglickej estetiky. Svoju rolu opäť zohrala komfortná obuv.

Chloe Sevigny

zväčšiť Herečka Chloe Sevigny sa objavila na festivale... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Chloe Sevigny Herečka Chloe Sevigny sa objavila na festivale Sundance viackrát, ale jedna z jej pozoruhodných kombinácii bola voľba kožúška s ovčou vlnou, ktorý doplnila spranými sivými džínsami a pozoruhodnými topánkami na šnurovanie. Kabelka z dielne Louis Vuitton by vás vyšla na pár tisíc eur, takže hľadajte skôr lacnejšiu alternatívu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Selena Gomez #inšpirácia #Sundance #oblečte sa podľa #Sarah Gadon #Chloe Sevigny

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...