Tieto tipy na úpravu vlasov by ste mali poznať

Čo o vlasoch ešte neviete? Nechajte sa inšpirovať tipmi, ktoré zaberú.

07.12.2015 15:00
vlasy, žena, starostlivosť Foto:
Ako sa dopracovať ku krásnym vlasom?
debata

Ak používate sponky, tu je jeden tip, vďaka ktorému bude váš účes držať dlhšie pokope. Pred použitím na sponku nastriekajte trocha laku na vlasy. Tým pádom bude účes pevnejší a vlasy budú v sponkách lepšie držať.

Ak vám jemné a vyrastajúce vlásky vadia, takto si s nimi poradíte. Na čistú zubnú kefku nastriekajte lak na vlasy a tieto jemné vlásky učešte tak, ako potrebujete. Napríklad na spánkoch alebo hore na čele, kde vlasy začínajú rásť, ich týmto spôsobom uhladíte. A nebudú „lietať“ či zavadzať.

Ak viete, že vlasy by potrebovali umyť, lebo sa už mastia, ale nemáte čas, suchý šampón si na ne nastriekajte už večer. Prebytočná mastnota sa absorbuje počas noci a zároveň šedý povlak z vlasov do rána celkom zmizme. Ráno potom stačí len trocha prípravku (suchého šampónu) a s výsledkom budete spokojná.

Ak bojujete s tým, že vám vlasy veĺmi elektrizujú, po umytí by ste ich mali len zabaliť do uteráka. Ak ich budete „zúrivo“ sušiť uterákom, problém sa iba zhorší. A navyše sa môžu takýmto sušením vlasy poškodiť a začnú sa viac štiepiť. Zabaľte ich do uteráka, ktorý do seba vpije vlhkosť a následne ich nechajte voľne preschnúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #starostlivosť #umývanie #sponky

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...