Obrazom: Kožušiny, flitre či koráliky - buďte štýlovou hviezdou jesene

Pokračujeme v prehľade jesenných kolekcií a prinášame vám ďalšiu ukážku toho, čo si pripravili komerčné značky.

08.09.2014 07:00
debata
Exkluzívna kolekcia Studio ponúka netradičné... Foto: H&M
H&M Studio - lookbook - jeseň-zima 2014 - trendy Exkluzívna kolekcia Studio ponúka netradičné verzie dámskej módy, ktorá je nositeľná na spoločenské príležitosti, ale dá sa variovať aj ako móda na bežné nosenie.

Ďalším lookbookom, ktorý si môžete pozrieť na Pravda.sk, je kolekcia H&M s podtitulom Studio. Vyššia limitovaná línia odevov na sezónu jeseň a zima 2014 ponúka netradičné a zaujímavé modevné prvky.

Kľúčové materiály

Keďže ide o limitovanú kolekciu, jej súčasťou sú aj u komerčných značiek menej využívané materiály – je to napríklad hodvábny krep, hodvábny satén, ale aj jemný kašmír a zamat, ktoré možno nájsť pod visačkou Studio. Pridáva sa k nim umelá kožušina či koža a nechýbajú ani reliéfne výšivky – bohaté zdobenie korálikmi či flitrami, ktoré aj jednoduchému materiálu dodávajú luxusný dojem.

Lurexový lesk na nohavicových overaloch.
Alternatívou pracovnej garderóby je aj...
+7Jeseň a zima sa nezaobíde bez kože a kožušín....

Kľúčové farby

Jeseň sa nesie v temnejších a zemitejších tónoch – v kolekcii Studio sa objavuje námornícka modrá, olivová zelená, telová, ale aj béžová, červená či karamelová a nechýba jedna z kľúčových farieb zimy – čierna.

Kľúčové strihy a motívy

Základom je kombinovanie mužských a ženských prvkov. Veľmi noblesné šaty dostávajú priestor v kombinácii s pánsky strihanými sakami. Nohavicové overaly pôsobia na prvý pohľad veľmi športovo, ale často je to práve materiál (lesk, dezén), ktorý povýši na kúsok do spoločenskej garderóby. Kombinácie jemných šiat na ramienka či nariasených tielok s pánskymi sakami, motorkárskymi a leteckými bundami vytvárajú zaujímavý a veľmi trendový vizuálny výsledok.

Súčasťou kolekcie na jeseň sú ľahké  noblesné... Foto: H&M
H&M Studio - lookbook - jeseň-zima 2014 - trendy Súčasťou kolekcie na jeseň sú ľahké noblesné materiály, ktoré sa kombinujú s kožušinou, prípadne masívnejšími páperovými bundami alebo bombermi. Kontrasty vytvárajú zaujímavý vizuálny výsledok.

Kľúčové kúsky

Ak vybrať, tak určite sieťované šaty z korálikov – tento kúsok ste už určite videli na nejednej celebrite – stal sa milovaným prvkom v módnych editoriáloch a predviedli ho viaceré známe dámy. Potom je to však aj umelý kožuch, ktorý dokáže pôsobiť ako pamätný kúsok sezóny jeseň-zima 2014. Prináša vnem francúzskeho luxusu smotánkovských štvrtí v kombinácii s ľahšími kúskami vytvára elegantný, no zároveň veľmi moderný dojem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #limitovaná edícia #kolekcia #lookbook #H&M Studio

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...