Katarína Brychtová: Dve-tri róby v skrini stačia

Moderátorka Katarína Brychtová, ktorá si v sobotu odniesla sošku OTO za reláciu Srdce pre deti, ktorú moderuje, má vo svojom šatníku aj šaty, ktoré si obliekla už viackrát.

09.03.2014 14:00
Katarína Brychtová Foto: ,
Katarína Brychtová.
debata

Rozhodne nepatrí k celebritám, ktoré niečo také odsudzujú. „Ak ide o róbu, využijem ju raz v televízii a potom si ju vezmem napríklad na ples do Košíc či na Myjavu,“ povedala pre Žena.Pravda.sk.

V sobotu mala na after party televíznej ankety OTO odvážnu, podľa jej slov až extravagantnú róbu. Spresnila, že je požičaná od návrhárky Majky Andrašovanovej, ktorá jej ju aj pomohla vybrať. Pôvodne mala prísť v serióznych modrých šatách, no v nich si pripadala ako taká „staršia teta“. „Potom mi Majka vybrala tieto, váhala som, ale ľuďom sa páčili, z čoho sa teším. Sú iné, netypické,“ zhodnotila Brychtová.

Herečka a moderátorka má v skutočnosti doma asi len dvojo večerných šiat. Z toho jedny už majú asi osem rokov a stále sú pekné. „Kvalitné večerné šaty od dobrého návrhára sú dobrá investícia, ak ich môžete párkrát využiť. Ale dve-tri róby v skrini stačia.“ Oveľa radšej si Brychtová požičiava. „Majka má veľký výber a už pozná moju postavu – vie, čo treba potlačiť a čo naopak ukázať. Dobre sa mi s ňou spolupracuje,“ pochvaľovala si moderátorka.

Nákupné ošiale vraj často nemáva, no rada nakupuje v zahraničí. Veľa vecí má práve z Ameriky, kde aktuálne žije jej dcéra. Do New Yorku sa opäť chystá v apríli a už teraz sa teší na nové kúsky, ktoré si odtiaľ prinesie. „Sú tam iné značky ako u nás, čosi aj lacnejšie, no najdôležitejšie je, že pre mňa sú aj spomienkou na zážitky z konkrétnych miest. Preto si rada kupujem veci aj inde ako v Bratislave.“

Keď ide točiť upútavku, častokrát sa jej stáva, že jej nariadia, aby prišla v civilnom oblečení. „Vtedy pozriem do skrine a nemám veľmi na výber. Vo všetkom som sa už buď fotila alebo točila. Aj to je dôvod, prečo potrebujem neustále nové veci – aby sa na obraze príliš neopakovali.“ Priznala však, že občas vytiahne aj niečo staršie, vychádza z toho, že „ľudia zabudnú“. „To nie je až také dôležité. Podstatné je to, čo im hovoríme, nie to, čo máme na sebe,“ myslí si Brychtová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #Katarína Brychtová #OTO 2013

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....