Sexi, sebavedomá a štýlová: Jar prežite vo farbách, nebojte sa vzorov

Niekoľko výrazných trendov jari a leta 2014, podľa inšpirácie, ako ich nastolili svetoví dizajnéri, ponúka aj známa talianska značka

18.02.2014 15:00
debata
Jedným z dominantných odtieňov je kráľovská... Foto: SISLEY
Sisley - lookbook - jar-leto 2014 - inšpirácie Jedným z dominantných odtieňov je kráľovská modrá. Žiarivý tón modrej bude z vás robiť neprehliadnuteľnú dámu.

V lookbooku na nasledujúce mesiace roka prejavili odevní dizajnéri z talianskej značky Sisley schopnosť absorbovať širokú plejádu trendov v ženskej móde. Kolekcia na teplú časť roka tak nie je ucelená, ale tvorí ju niekoľko výrazných podlínií.

Jednou z dominánt sa stala farebnosť. Kráľovská modrá a fuchsiová – to sú dve žiarivé a celkom neprehliadnuteľné farby, ktorých prítomnosť osvieži šatník každej dámy. Nosia sa buď v monochromatických kombináciách, alebo v trendových geometrických vzoroch a potlačiach, ktoré sa kombinujú s kontrastnými jednofarebnými kusmi odevov.

Jedným z dominantných odtieňov je kráľovská...
Samozrejme, nesmie chýbať ani biela farba. Jej...
+17Bomberové bundičky ohlásili dizajnéri ako jeden...

Žena jari 2014 je sexi, sebavedomá, nebojí sa ukázať svoje prednosti a zvádza prostredníctvom prvkov ako sú prestrihy, perforovanie či vrstvenie transparentných materiálov. Celkový look však môže vyvažovať a tlmiť používanie klasických nohavíc, džínsoviny s ležérne vyhrnutými spodnými lemami či napríklad športovo-elegantných bomberových bundičiek.

Tie prichádzajú v kombináciách námorníckej modrej s pudrovou ružovou či s bielou. Nechýbajú však ani výšivky, či potlače, ktoré športovo vyznievajúcemu kúsku dodávajú veľmi ženský a trendový vzhľad.

Transparentné materiály, čipka, či perforovanie...
Sisley - lookbook - jar-leto 2014 - inšpirácie Transparentné materiály, čipka, či perforovanie sa objavujú v kolekciách rozličných značiek po celom svete. Talianska móda sa bez nich nezaobišla.

Súčasťou letnej kolekcie Sisley sú aj kostýmy s retro-potlačami či odevy s abstraktnou potlačou nepravidelných akoby sa rozpíjajúcich prúžkov. Pre športovejšie dámy nechýba džínsovina, skrátené saká, pohodlné košeľové blúzky a topy s potlačou.

Po kliknutí na hashtag lookbook pod titulkom článku si môžete prezrieť aj prehľady trendov na jar a leto 2014 od ďalších značiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sisley #lookbook #jar-leto 2014 #inšpirácie

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...