Čírová nakupuje u domácich dizajnérov: Nie je to lacné, hovorí

Speváčka Mária Čírová patrí medzi dámy, ktoré peknú módu dokážu oceniť. Najdrahšie kúsky, ktoré má doma, však nie sú od svetových značiek.

10.10.2013 12:00
debata
Speváčka Mária Čírová v kreácii od Veroniky...
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová v kreácii od Veroniky Kostkovej.

„Mám zopár kúskov v šatníku, ktoré sú drahé. Ale myslím si, že najdrahšie modely, aké doma mám, sú šaty na naše hudobné veľké podujatia ako Slávik či OTO,“ prezradila pre Žena.pravda.sk Čírová. „Sú to kreácie domácich návrhárov a nie je to lacná záležitosť,“ dodala s úsmevom. Cena za domáci dizajnérsky kúsok podľa nej často prevýši sumu, ktorú by žena za platila za luxusnú značkovú kabelku.

Investovanie do tvorby šikovných dizajnérov však Čírová neľutuje. O to menej však vráža peniaze do spotrebnej módy na každodenné nosenie. „Nemám až takú záľubu v drahom oblečení, pretože ho nevyužívam. Nechodím von normálne oblečená ani tak, ako ma vidíte dnes,“ vysvetlila speváčka v šatách z limitovanej kolekcie Matthewa Williamsona pre Lindex.

„Ja mám taký svoj free-style v obliekaní a keď sa chystám na nejakú akciu, väčšinou mi šaty vyberajú štylisti. Funguje to tak, že keď idem na podujatie, šaty si na seba dám a keď sa akcia skončí, pekne ich vyzlečiem a vrátim do obchodu, aby si ich mohli iné dámy kúpiť,“ prezradila autorka dvoch albumov, ktorá začala pracovať na tretej nahrávke.

Speváčka Mária Čírová. Foto: LINDEX
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová.

Popri tom však stíha absolvovať aj spoločenské podujatia. Minulý týždeň sa okrem akcie s uvedením kolekcie od britského dizajnéra objavila aj na uvedení nového parfumu – práve tam ju obliekla slovenská dizajnérka Veronika Kostková.

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mária Čírová #domáca móda

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....