Lenka Šóošová radí: Matnejší look je prirodzenejší

Maskérka Lenka Šóošová nie je verná len jednej značke. Ani v prípade kozmetiky, ktorú používa, keď líči druhých, jednu nepoužíva ani pre seba.

26.09.2013 08:30
Lenka Soosova Foto:
Lenka Šóošová.
debata

Z každého rožka troška. Na prezentácii kozmetickej značky Zerva Cosmetics v utorok v bratislavskom klube The Club prezradila, že na novú Zervu, ktorá prišla konečne aj na Slovensko, sa už teší.

Vo svete je Zerva desať rokov a zaručuje podľa Šóošovej slov kvalitu. „Nemám ešte všetko vyskúšané, ale od hlavnej vizážistky Veroniky Vargovej som počula, že je tam veľmi dobrá podkladová báza, práve pre staršie ženy. Keď ju aplikujem na tvár, nejde do vrások, ale pekne vypne tvár. Od tejto bázy očakávam veľmi veľa.“

Slovenky sa podľa Lenky maľujú pekne, ale veľa. Mali by sa maľovať decentnejšie. To hovorí Lenka už roky a nič sa v tomto smere nezmenilo. Samozrejme, medzi výnimky patria príležitosti ako Nový rok či ples, vtedy môžu šminiek „pridať“. Look by mal však ostať matnejší, výsledok vyzerá prirodzenejšie. K jej obľúbeným a pravdivým výrokom patrí tiež „v jednoduchosti je krása“.

Lenka má doma dvojročného syna Richarda. Bez okolkov priznáva, že sú dni, kedy sa jednoducho nestihne nalíčiť. Úžasné na deťoch je, že im na tom vôbec, ale vôbec nezáleží. Lenka Šóošová so smiechom dodala, že v prípade jej syna je to len preto, že „ešte nevie rozprávať“.

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Zerva Cosmetics #Lenka Šóošová #matný look

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...