Ideálny spôsob chudnutia v lete? Schladiť tukové vankúšiky!

Najprirodzenejšou a zdraviu najprospešnejšou voľbou, ako sa dopracovať k štíhlej postave, je intenzívne cvičenie.

24.06.2013 11:45
štíhla žena v plavkách, schudnúť, pekné bruško Foto:
Aj vy môžete mať takéto pekné bruško.
debata

Čo však s tukovými vankúšikmi, ktoré sa nás držia zubami nechtami, nech cvičíme akokoľvek poctivo?

Schladiť tukové vankúšiky

„Ideálnym riešením je kryolipolýza, čiže neinvazívna liposukcia. Tuk z tukových buniek sa schladením kryštalizuje a odumreté bunky sa odplavia lymfatickým systémom. Tuk sa zredukuje minimálne o 20 percent. Výsledok porovnateľný s klasickou chirurgickou liposukciou. Obrovskou výhodou pri kryolipolýze však je, že nie je nutná hospitalizácia ani rekonvalescencia,“ vysvetlil dermatológ MUDr. Rastislav Vrabec z Ústavu lekárskej kozmetiky.

Ak dvaja robia to isté…

Hovoríte si: „Áno už som o tom počula. Absolvovať sa dá dnes v mnohých prevádzkach. Ako sa však správne rozhodnúť kam ísť?“ Okrem odbornosti personálu je dôležitá aj špičková kvalita samotného prístroja. Ak dvaja robia to isté, nie je to vždy, to isté!“

Likviduje tuk

Na trhu je viacero prístrojov, ktorými sa kryolipolýza vykonáva. Nie všetky sú však bezpečné. Tie nekvalitné môžu spôsobiť omrzliny až nenávratné poškodenie tkaniva. Prístroj LipoCryo v Ústave lekárskej kozmetiky má certifikát podľa prísnych medicínskych direktív Európskej únie. Keďže tuk mrzne pri vyššej teplote ako koža, špičková technológia LipoCryo udržiava presnú kladnú teplotu, ktorá je bezpečná pre naše telo a bezpečne „likviduje“ len to, čo má – tuk. Ošetrenie je teda spoľahlivé, bezbolestné, telu prirodzené a bez vedľajších účinkov.

debata chyba

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...