Kombinácia banánov a čokolády, tá veru nikdy neomrzí. Doprajte si ju v úžasných pečených aj nepečených dezertoch a užite si chute, ktoré milujete.
Voda, ktorá sa nachádza v balení s obľúbeným syrom nemusí skončiť v dreze. Pozrite sa, čo s ňou môžete nabudúce podniknúť.
Presvedčte sa na vlastné oči, ako si prípravu vyprážaného karfiolu môžete zjednodušiť. A nielen to. Medzi najsledovanejšími februárovými receptovými videami je aj cesnačka, opitý Izidor či nepečený krémeš. Je to vskutku pekná prehliadka.
Tie najjednoduchšie krehké keksíky upečiete len z troch ingrediencií. Ale aby boli naozaj ukážkové, zídu sa vám tieto praktické tipy.
Cesto na lievance je naozaj variabilné. A to už ani nehovoríme o tom, s čím všetkým ich môžete podávať.
Surová zelenina je zdravá, sú však aj druhy, ktoré sú bez tepelnej úpravy nejedlé a niektoré dokonca aj škodlivé. Ako je to s červenou repou, ktorá je považovaná za vitamínovú bombu?
Medvedí cesnak už v lesíkoch vystrkuje rožky. Ak s ním v kuchyni ešte nemáte žiadne skúsenosti, tento receptár vám bude výbornou inšpiráciou.
Rôzne omáčky, nátierky či pochutiny sa míňajú, zostávajú po nich len prázdne poháre. Vyškrabkať a dostať z nich všetky zvyšky sa dá nielen lyžičkou. Vieme, ako z nich vydolovať maximum!
Radi sa pokocháme krásnym zákuskom, ale zdá sa, že pritom myslíme aj na figúru. To by tak mohlo vysvetliť prvé miesta v rebríčkoch najklikanejších a najukladanejších februárových receptov.
Vyskúšajte raz namiesto zemiakových hranoliek zeleninové. A možno pri nich už zostanete...
Stačí len spolu zmiešať všetky suroviny a upiecť. No môže to byť ešte jednoduchšie?
Strukoviny treba pred varením namáčať. Ale čo ak nemáte čas, alebo vám to vyfučalo z hlavy?
Vrstvy plné rôznych chutí v sebe skrývajú tieto plné pekáče. Zemiaky doplnené dobrou klobáskou, mletým či údeným mäsom, vajíčkami, bryndzou alebo hubami, to je perfektné jedlo na víkend.
Namiesto chýbajúceho prášku do pečiva môžete do cesta použiť jedlú sódu. Ale celkom také jednoduché to nie je.
Upečte si doma špecialitku, ktorú ste ochutnali na dovolenke v Turecku či Grécku.
Dozlatista opečené kúsky chleba či pečiva dodajú aj nudnej polievke či šalátu ten správny chrumkavý rozmer.
Kto v lete nelenil a nasušil si zásobu húb, ten si teraz môže vychutnať všetky tieto skvelé pokrmy. Uvarte si voňavú polievku, rizoto, cestoviny či upečte placky, určite neobanujete.
Skúsené gazdinky sa pravdepodobne takouto banalitou nezaoberajú, ale kuchárski nováčikovia si určite nie raz položia túto otázku.
Nepotrebujete kvantum ingrediencií, aby ste urobili výborný koláč alebo zákusok. Tieto recepty vám ukážu, že aj z minima prísad sa dá urobiť chutný dezert.
So studenou horčicovou omáčkou získa vaše mäso, ale aj syry, úplne nový šmrnc.
Balíček cestovín a konzerva tuniaka sa nájde snáď v každej špajze. K nim pár správnych doplnkov a vynikajúce jedlo bude onedlho na stole.
Vyjedáte arašidové maslo len tak lyžicou? Možno je to iba preto, že neviete, ako by ste ho mohli v kuchyni použiť aj nápaditejšie. A nielen tam.
Tenučké plátky vareného hovädzieho jazyka, to je lahôdka, ktorá osloví každého gurmána aj hosťa. Ako tento, tak zriedkavo používaný kus mäsa správne uvariť?
S ovocím, tvarohom, gaštanovým pyré, so šľahačkou či s chuťou punčáku. Do zákuskov pripravených vo forme na srnčí chrbát môžete zakomponovať všetko, čo máte radi.
Výborné recepty na voňavé a chrumkavé pečivo, ktorému ťažko niekto odolá. Zahryznite sa do čerstvo upečeného domáceho rožteka priamo z vašej kuchyne!
+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
€ Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...
+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
€ Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...