Či už sa u vás všetky dobroty pojedli, alebo ste nestihli pre návštevu s korbáčom či bez nič nachystať, tieto recepty vám vytrhnú tŕň z päty.
Uvarte si obed, ktorý známu moderátorku naučila variť jej mama. Plus ďalšie tipy, čo chutné si urobiť z vajíčok.
Údené mäso je výborné len tak s kúskom chleba alebo ako súčasť studenej misy. Ak ho však chcete servírovať ako hlavný chod, treba ho ešte trocha vyšperkovať. Toto je niekoľko nápadov, ako môže plátok údeného na vašom tanieri vyzerať a chutiť.
Že máte prípravu zemiakového šalátu v malíčku? Prezradíme vám prísadu, ktorá z neho spraví skutočnú lahôdku, ale aj veľa ďalších tipov, aby chutil aj vyzeral skvelo.
Aby ste do syrového plátu mohli zavinúť lahodnú plnku, treba syr najprv povariť a vyvaľkať. Alebo aj nie... Medzi týmito receptami nájdete aj oveľa jednoduchší spôsob, ako na to.
Nevyšiel baranček z formy v jednom kuse? Poradíme vám, ako ho zachrániť, aby bol ozdobou vášho stola.
Nemáte čas alebo chuť vypekať? Netrápte sa s korpusom, použite kupované keksíky alebo piškóty. S lahodnými krémami a plnkami z nich budú veľkonočné zákusky ako lusk!
Ak nemáte talent na zdobenie vajíčok, využite prázdne škrupinky na ovocné maškrty zo želatíny.
Čo všetko sa môže stať, keď sa rozhodnete urobiť si vlastnú majonézu a ako z každej šlamastiky von.
Na zelený štvrtok by sme vraj mali konzumovať niečo zelené, aby sme boli zdraví. Ale nemusí to byť len špenát...
Tieto koláčiky pečú na sviatky už celé generácie gazdiniek. Prečo? Lebo sú jednoducho úžasné!
Ak si strážite líniu, alebo vás Veľká noc zastihne v odtučňovačke, potom pozor nielen na jedlo, ale aj na alkohol.
K sviatkom, a obzvlášť tým veľkonočným, patria nielen sladké koláčiky, ale aj chutné mäsové lahôdky. Tieto neodolateľné pochúťky ocení rodina, návšteva aj šibači.
Niekedy nám umývačka môže urobiť skôr medvediu službu. Čo by ste do nej nemali dávať a umyť radšej ručne?
Tieto bochníky budú na sviatky výborné na zahryznutie namiesto chleba či vianočky. Niektoré sú sladké, iné slané alebo chuťovo neutrálne, takže sa budú skvelo hodiť aj k veľkonočnej šunke, hrudke, vajíčkam či klobáske.
Nekonečné fúkanie ústami, hlava na prsknutie... Ukážeme vám perfektný spôsob, ako sa dopracovať k prázdnym škrupinkám aj bez toľkých múk.
Vôňa pečených kúskov bravčového bôčika či krkovičky nenechá chladným nikoho. S dusenou kapustou a knedľou to bude obed na jednotku.
Správna zálievka povýši obyčajnú zeleninu na perfektnú prílohu alebo dokonca samostatný chod. Čo v jej musí byť, aby bol váš šalát naozaj špičkový?
Ak sa na Veľkú noc tešíte aj kvôli vaječnému likéru, doprajte si ho aj v koláčiku. Perfektne ním ochutíte plnky do zákuskov a hodí sa aj do cesta.
Pre nízky obsah tuku ho odborníci na výživu považujú za najkvalitnejšie biele mäso. A to je na druhej strane tak trochu aj jeho prekliatím...
V týchto chuťovkách hrá prvé husle dobrá klobáska. Hodia sa na narodeninovú párty, rodinné posedenie aj ako veľkonočné pohostenie. Jednoducho vždy!
Či už sójovku práve nemáte v špajze, alebo sa jej chcete vyhnúť kvôli citlivosti na sóju, alternatívnych možností je niekoľko.
Aj keď je kapusta mimoriadne zdravá, niektorým ľuďom spôsobuje tráviace ťažkosti. Ak patríte medzi nich, tieto rady vám pomôžu problémy zmierniť alebo im dokonca zabrániť.
Tieto rozkošné zvieratká v podobe sladkého pečiva vyčarujú u vás doma tú správnu veľkonočnú atmosféru. Okrem vajíčok sú totiž tiež tradičným symbolmi prichádzajúcej jari.
Sladká špecialita s názvom našej metropoly sa pečie už neuveriteľných 400 rokov. A ak ste ich akurát vy ešte nepiekli, môžete to teraz napraviť.
+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
€ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...
+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
€ Ak sa vám momentálne v niečom darí,...