Na zimné posedenie si pripravte teplé kakao s rumom

Jeho príprava vám zaberie len desať minút a chutí výborne. Prinášame recept.

28.11.2017 07:00
kakao, čokoláda Foto:
Teplé kakao s rumom, ozdobená šľahačkou.
debata

Potrebujeme:

  • 8 cl hnedý rum
  • 50 ml smotany na šľahanie
  • 400 ml plnotučného mlieka
  • 3 PL kakaa
  • 4 PL vyšľahanej smotany na šľahanie
  • 2 ČL čokoládových hobliniek

Čas prípravy: 10 minút

Ako na to?

  • Plnotučné mlieko zohrejte v hrnci, pritom dajte pozor, aby vám mlieko nevykypelo. Nasypte kakaový prášok a poriadne premiešajte.
  • Pripravte si 2 šálky, do každej nalejte 4 cl rumu, prilejte smotanu. Následne zalejte pripraveným kakaom. Ozdobte šľahačkou, na záver posypte čokoládovými hoblinkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mlieko #kakao #rum

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...