Recept: Ryba s bylinkami a zeleninovou salsou
Potrebujeme:
- 1 papriku
- 300 g rajčín
- petržlenovú vňať
- 2 PL citrónovej šťavy
- cukor
- 1 strúčik cesnaku
- kajenské korenie
- kôpor
- olivový olej
- 200 g filetu z ryby
- Čas prípravy: 20 minút
Ako na to: Papriku a rajčiny opláchnite a pokrájajte na malé kúsky. Petržlen nasejkajte najemno. Citónovú šťavu, pretlačený cesnak, kajenské korenie a olivový olej poriadne premiešajte. Zmiešajte so zeleninou, osoľte. Rybie filé umyte a potrite olejom, dochuťte korením. Na rozpálenej panvici pečte 2 minúty z každej strany. Rybu pokvapkajte citrónovou šťavou, posypte kôprom, položte na zeleninovú salsu.