Rozdiel medzi zábermi? 20 rokov! Mólo Victoria's Secret vymenila za pláž a volejbal, jej postava zostáva nemenná a dokonalá

Alessandra Ambrosio patrí medzi skupinu brazílskych modeliek, ktorým ležal pri nohách celý svet.

11.04.2024 11:00
Alessandra Ambrosio Foto: ,
Alessandra Ambrosio v roku 2005 (vľavo) a na pláži v roku 2024.
debata (1)

Stali sa z nich zbožňovaní anjelici slávnej značky Victoria's Secret, čo im prinieslo milióny fanúšikov aj milióny dolárov. V roku 2016 bol jej ročný zárobok z modelingu 5 miliónov dolárov. Na Instagrame ju sleduje vyše 12 miliónov ľudí. 11. apríla oslavuje Alessandra Ambrosio 43 rokov.

Alessandra Ambrosio v roku 2005.
Alessandra Ambrosio v roku 2005.
+7Alessandra Ambrosio v roku 2005.

Krásna brunetka sa narodila 11. apríla 1981 v meste Erechim na juhu Brazílie. Po rodičoch má talianske aj poľské korene. S modelingom začínala už v 15-tich rokoch a prvýkrát na seba upozornila ako tvár brazílskeho vydanie módneho časopisu Elle. Ako osemnásťročná už pracovala pre značku Victoria 's Secret, neskôr bola jedným z jej krásnych anjelikov.

zväčšiť Alessandra Ambrosio v roku 2013. Foto: SHUTTERSTOCK
Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio v roku 2013.

V roku 2012 aj v roku 2014 sa jej dostalo cti, aby počas veľkolepej šou značky Victoria 's Secret predvádzala „Fantasy Bra“ – podprsenku v hodnote niekoľkých miliónov dolárov. Celkovo sa prešla po móle sledovanej šou 17-krát.

40-nička Alessandra Ambrosio na pláži, telo jej môžu závidieť aj 20-ničky
Video
Zdroj: Profimedia

Ambrosio je dvojnásobnou mamou, s bývalým partnerom, producentom Jamiem Mazurom, vychovávala dcérku Anju a syna Noaha. Modelka má roky postavičku ako lusk, ktorú rada predvádza na slávnych plážach aj červených kobercoch. Na festivale v Cannes patrí k sledovaným hviezdam, ktoré na seba vždy dokážu strhnúť pozornosť. Paparazzi ju často zachytia aj pri plážovom volejbale, ktorý má modelka v obľube. Ako priznala pre magazín Vogue, dáva si pozor na zdravú stravu, jej stálou súčasťou raňajok je napríklad avokádo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Alessandra Ambrosio #Victoria's Secret

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....