Nelíči sa a keby nemusela, ani sa nečeše. Pred kamerami je však Tatiana Drexler ukážková diva. Farba, ktorá jej pristane najviac, omladí každú ženu

V zostave tanečnej šou patrí medzi obľúbené tváre medzi porotcami. Pre mnoho žien je zároveň aj vzorom. Bývalá profesionálna tanečnica Tatiana Drexler to potvrdzuje každú nedeľu svojím výzorom a mladistvým vyžarovaním.

27.03.2024 10:39
Tatiana Drexler Foto:
Porotkyňa Tatiana Drexler vyzerala výborne v trblietavých šatách zo španielskeho reťazca.
debata (1)

Dnes 61-ročná rodáčka z Martina sa stihla za uplynulé štyri nedele predviesť v niekoľkých podobách a očariť vo večerných kreáciách, ktoré pre ňu pripravila štylistka Zuzana Kanisová. Aj v minulých ročníkoch žiarila. Aký je jej recept?

ZAK Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Martina Hrču. Čítajte viac Móda v kole lásky? Vinczeová ako femme fatale, Hlaváčková dramatická, ale táto influencerka vzala pozornosť všetkým - Venuša v šatách od Krnáča

V prípade módy je jednou z odpovedí určite práca s lichotivými strihmi, ale aj správnou farbou. Drexlerová doslova omladne o dekádu, keď sa pred kamerami objaví vo svetlých či jasných metalických tónoch. Práca s bielou farbou, jej krémovými tónmi či napríklad kombinovanie svetlej plochy a flitrovaného dezénu sa osvedčila už viackrát. Naposledy napríklad v šatách z butiku s prémiovou dámskou módou. Práve v ňom najčastejšie Zuzana Kanisová loví kúsky pre bývalú úspešnú profesionálku z tanečného parketu.

Porotkyňa Tatiana Drexler.
Porotkyňa Tatiana Drexler v šatách od Michaely...
+11Porotkyňa Tatiana Drexler v kreácii od Michaely...

Súčasťou receptu na príťažlivý vzhľad je nepochybne aj profesionálna práca vizážistov a kaderníkov, ktorí všetkých účinkujúcich pripravujú na populárnu televíznu šou. V prípade Tatiany Drexler základ tvorí mladistvý strih – kratšie mikádo, ktoré raz upravia do podoby vyžehlených šmrncovných prameňov, inokedy zase pridajú punc elegancie a noblesy s výčesom či jemným zvlnením prameňov.

Krystyna Pyszková (vľavo), nová Miss World a... Foto: TV Markíza
Porotkyňa Tatiana Drexler. Krystyna Pyszková (vľavo), nová Miss World a riaditeľka súťaže Miss Czech Repbublic Taťána Makarenko.

Drexlerovú v kondícii, samozrejme, udržiava stále pohyb a vášeň pre tanec. Nevzdala sa ho ani po ukončení profesionálnej kariéry a už dávnejšie si k profesii pridala aj choreografiu. Zaujímavosťou pritom je, že Tatiana Drexler si vraj nikdy mimo parketu nepotrpela na ukážkový vzhľad.

Oblieka porotu aj moderátorov, čo si pripravila na tento rok Let's Dance?
Video
Zdroj: TV Pravda

Na jednu vec však dodnes dbá. „Nechce sa mi maľovať. Dokonca by som sa ani nečesala, keby som sa nemusela. Dodnes mi ale záleží na tom, aby moje telo nebolo zničené tukom. Snažím sa žiť zdravo a byť krásna zvnútra,“ uviedla v rozhovore pre magazín Vlasta. A výsledok sa, samozrejme, zrkadlí…

Porotkyňa Adela Vinczeová nechýbala pred...
Moderátor Viktor Vincze.
+18Reportérka a moderátorka Danica Nejedlá s...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #styling #štýl #Zuzana Kanisová #Tatiana Drexler

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...