Tajomstvo pôvabu jednej z najkrajších žien filmu? Ani v 66 rokoch to nie je botox, dôkazom je náš záber. Michelle Pfeiffer však používa...

Aj po niekoľkých dekádach vo filmovom priemysle patrí hollywoodska herečka Michelle Pfeiffer medzi najpôvabnejšie dámy spoločenských udalostí. Na jednej sa zúčatnila aj počas uplynulého víkendu.

29.04.2024 12:00
debata
zväčšiť Herečka Michelle Pfeiffer na AFI Life... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer na AFI Life Achievement Award, ktorú venovali jej kamarátke a kolegyni Nicole Kidmanovej.

Blondínka známa z hitov ako Čarodejnice z Eastwicku či Zjazvená tvár prišla pogratulovať kolegyni Nicole Kidmanovej, ktorú ocenili za výnimočný prínos kinematografii. Pred fotografov predstúpila v kombinácii čiernych nohavíc a elegantného saka, s jednoduchým, no mladistvým lookom.

Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé. Čítajte viac Červené pery Scarlett Johanssonovej ako inšpirácia: Dokonalejší vzhľad voliť ani nemohla, ozdobila večeru s prezidentom

66-ročnej Pfeifferovej pritom zjavne nepomáha k dievčenskému vzhľadu botox, ako je u niektorých jej kolegýň zvykom. Známa hviezda na viacerých fotografiách odhalila vrásky, má ich na čele a aj v zónach, ktoré sú zvyčajne po aplikácii skrášľovacích prostriedkov hladké a bez pohnutia. V jej prípade to však neplatí, herečka má mimické vrásky okolo očí aj pier a celú kaskádu na čele. O to viac však ohúri, ako skvelo vyzerá.

Herečka Michelle Pfeiffer na AFI Life... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer na AFI Life Achievement Award, ktorú venovali jej kamarátke a kolegyni Nicole Kidmanovej.

Pred časom Pfeiffer sama prehovorila o vlastnej starostlivosti a dennej rutine, ktorú podstupuje v súvislosti so svojou pleťou. „Asi desať rokov používam to isté. Mám veľmi reaktívnu pokožku, čiže, ak mi raz niečo sadne, už sa toho držím a neexperimentujem,“ vysvetlila. Základom v jej prípade je dôkladné čistenie pokožky. Používa však prípravky, ktoré kožu nevysušujú. „Čistím a hydratujem, to je všetko,“ komentovala v rozhovore pred pár rokmi.

Šťastné manželky a manželia Čítajte viac Ako udržať vášeň v sexuálnom živote po 20-tich, 30-tich a ďalších rokoch manželstva? Máme tipy a jeden celkom tajný a pikantný...

Hviezda však naznačuje, že tajomstvo môže spočívať aj v jej jedálničku. Už roky nekonzumuje živočíšne produkty, ale iba rastlinnú stravu. „Skutočne som si uvedomila rozdiel na mojej pokožke, keď som prešla na výlučne vegánsku stravu. So zeleninou a ovocím sa vyhnete množstvu toxínov, ktoré inými potravinami telo prijíma,“ uviedla hviezda.

Denný ochranný hydratačný krém SPF 20 s...
Hydratačná textilná maska NIVEA, predáva sa za...
+4Omladzujúce čistiace mlieko Collistar Anti_Age...
Laureátka Nicole Kidman prichádza na pódium pri...
Herečka Jane Seymour na vyhlásení 49. ceny AFI...
+19Herečka Joey King v kreácii David Koma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #čistenie #Michelle Pfeiffer #botox #pôvab #vegánska diéta

+ Nepotrebujete mať neustále telefón, nechajte oči i myseľ vydýchnuť.
Odmeňte sa niečím, za všetku tú snahu si to...

+ Ešte stále nie je leto, preto si dávajte pozor čo si na seba obliekate.
Ak cítite, že vám niečo pomáha, doprajte...