Bola to Kate, ktorá na kráľovských párty v záhradách vždy žiarila. Tu sú jej podoby, ale jeden look zostáva neprekonaný. Aj vďaka Williamovi

Tento rok pozvaných hostí v záhradách Buckinghamského paláca privítal kráľ Karol III. v sprievode manželky, kráľovnej Camilly. Pripomeňme si podoby Kate a Williama z uplynulých ročníkov.

09.05.2024 11:20
Britain Royals Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci v roku 2022.
debata

Záhradné párty sa v Buckinghamskom paláci konajú od 60. rokov 19. storočia a predstavujú spôsob, akým panovník oceňuje verejnú službu. Tento rok pozvaných hostí privítal hostí kráľ Karol III. v sprievode manželky, kráľovnej Camilly.

Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná...
Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná...
+4Kráľ Karol III. sa zúčastnil na záhradnej...

V máji 2023 záhradnú párty v Buckinghamskom paláci svojou prítomnosťou ozdobila aj princezná Kate. Mama troch detí si obliekla model svetlomodrej blúzky so sukňou, ktoré vznikli v ateliéri Elie Saab. Kreácia s nádychom holubičej sivej a romantickým vyznením vďaka spojeniu čipky a korálikov urobila z manželky princa William abezpochyby najpríťažlivešiu dámu podujatia.

zväčšiť Zľava: princ William z Walesu a princezná Kate... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Britain Royals Zľava: princ William z Walesu a princezná Kate z Walesu, Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu a jej manžel princ Edward na Garden Party v Buckinghamskom paláci.

Začiatkom mája 2022 sa Kate predviedla na Royal Garden Party vo výraznej koralovej ružovej kreácii od Emilie Wickstead, opäť ju zdobil aj elegantný klobúčik – v rámci bontónu bolo vidieť klobúky na hlavách všetkých prítomných dám. Zaujímavosťou jej voľby šiat bolo, že ich odtieň sa nápadne ponášal na farbu ruží, ktoré sú pomenované na počesť kráľovnej Alžbety II.

zväčšiť Kate v kreácii od Emilie Wickstead. Foto: Profimedia
Kate Kate v kreácii od Emilie Wickstead.

Párty v záhradách Buckinghamského paláca si princezná Kate a princ William užili aj koncom mája 2022. Prvý pohľad na hostiteľský pár prítomných doslova ohromil – Kate pôsobila naozaj elegantne v splývavých šatách mätovej farby. Princ William prišiel vo fraku a takisto mu nechýbal elegantný cylinder. Ako dvojica pôsobili dokonalo a toto vystúpenie patrí rozhodne k ich nezabudnuteľným.

Princ  William a vojvodkyňa  Kate na záhradnej...
Princ  William a vojvodkyňa  Kate na záhradnej...
+4Princ  William a vojvodkyňa  Kate na záhradnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #buckinghamský palác #princezná Kate

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Navštívite služby maséra a nebojte sa...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...