Čary v tom nie sú, recept je iný! Slávna Sabrina, mladá čarodejnica, má na Hollywood nezvyčajne dlhé manželstvo. Trvá už 140 rokov

Melissa Joan Hart sa preslávila vďaka seriálu Sabrina, mladá čarodejnica (1996–2003). Sympatická blondínka oslavuje 18. apríla 48 rokov.

18.04.2024 09:00
Melissa Joan Hart Foto: ,
Melissa Joan Hart v roku 2022.
debata

V roku 1996 vstúpila na obrazové obrazovky pojašená čarodejnica s veselými očami a neodolateľným úsmevom – Sabrina Spellman. Práve táto rola urobila hviezdu z herečky Melissy Joan Hartovej. Stala sa jednou z najslávnejších seriálových postáv konca 90-tych rokov.

Melissa Joan Hart v roku 1998.
Melissa Joan Hart v roku 2004.
+6Melissa Joan Hart v roku 2009.

Televízny seriál si získal popularitu nielen vďaka vtipnej mágii, ale aj vďaka príťažlivosti hlavnej hrdinky, ktorej rola mladej čarodejnice sadla ako uliata. Stala sa ikonou pre celú generáciu ľudí, ktorí boli v čase vysielania seriálu tínedžermi.

A hoci z herečky sa stala jedna z najsledovanejších celebrít svojej doby, škandály sa jej vyhýbali a vyhýbajú. V roku 2002 stretla svojho budúceho manžela, Marka Wilkersona, s ktorým sa o rok nato postavila pred oltár. Na pomery Hollywoodu sa ich manželstvo vydarilo na 200 percent, sú spolu dodnes a vychovávajú tri ratolesti.

zväčšiť Melissa Joan Hart s manželom Markom... Foto: Profimedia
Melissa Joan Hart Melissa Joan Hart s manželom Markom Wilkerlsonom na zábere z roku 2024. Spoznali sa v roku 2002.

Pre magazín Parade herečka o svojom dlhoročnom vzťahu prezradila: „Myslím, že za hollywoodske pomery sa dá povedať, že sme manželmi asi 140 rokov. Priznala však, že vyše dve desaťročia trvajúce manželstvo nebolo bez náročných okamihov, ale ich tajomstvom je držať sa jeden druhého pri vzostupoch aj pádoch. "Musíte prejsť aj cez údolia, aby sme sa dostali na vrcholy,“ povedala Hart a dodala: „Ide o to prijať tento záväzok a držať sa ho, navzájom si dôverovať a preukazovať si láskavosti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melissa Joan Hart #Sabrina #mladá čarodejnica

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....