Manželka Majka Spirita s nôžkami v kožušine, Mendrejová v zlate či Dobiš a Fajnor ako módne divy: Pozrite si kreácie hviezd z pražského týždňa módy

Desiatky známych tvárí, množstvo celebrít súčasnosti, medzi nimi najmä influencerov, si počas niekoľkých dní trvania užilo pražský týždeň módy. Podujatie, ktoré má fashion v názve, je veľkou výzvou. A mnohí pozvaní sa ju snažili naplniť do bodky.

24.04.2024 12:05
Modelka Denisa Mendrejová na akcii v Prahe... Foto:
Modelka Denisa Mendrejová na akcii v Prahe nechýbala.
debata

Elegancia aj rafinovanosť, extravagancia aj snaha šokovať, lokálny dizajn aj svetová móda od luxusných značiek – pred objektívmi fotografov sa striedalo naozaj všeličo možné. Pozornosť, samozrejme, strhávali na seba najmä tie známejšie mená – o to viac, ak sa náhodou rozhodli prezentovať inak, než je verejnosť zvyknutá.

Dara Rolins, vtedy ešte Darinka Rolincová Čítajte viac Sladkých šestnásť si užila dcéra Dary Rolins na módnej akcii v Prahe. Po slávnej mame ani stopy, Laura však vyzerá ako jej kópia

Pri modelke a influncerke Natalii Kotkovej sa síce módne experimenty odohrávajú doslova na dennej báze, aj tak však patrila medzi fotografované osobnosti, keď každý deň prišla v nejakom odvážnom a originálnom modeli. Prezentovala napríklad značku On the boat, ktorá sa predstavila aj s novou kolekciou či trblietavé minišaty od Cindy Kutikovej.

Laura Homolová (dcéra Dary Rolins) sa tiež...
Modelka Maria Dušička.
+57Topmodelka a účastníčka šou Survivor Denisa...

Medzi hosťami sa objavila aj topmodelka Denisa Dvořáková, ktorá naposledy zaujala účinkovaním v šou Survivor. Viac ako divočina jej však pristane práve červený koberec a Dvořáková to veľmi dobre vie. Takisto ako to vedia tvorcovia, ktorí ju obliekajú – medzi nimi napríklad český dizajnér Lukáš Macháček.

Topmodelka a účastníčka šou Survivor Denisa... Foto: @PHOTOGRAPHER_REGINA_VORONINA
Denisa Dvořáková Topmodelka a účastníčka šou Survivor Denisa Dvořáková v kreácii Lukáša Macháčka na pražskom týždni módy Mercedes Benz Prague Fashion Week.

Modelka Maria Dušička, inak manželka Majka Spirita, sa objavila na móle počas prehliadky Michaela Kováčika, ale ešte viac pozornosti strhla, keď prišla v sobotňajší večer v trblietavej sukni a sandálikoch vystlaných kožušinou. Jej zákonitý partner sa tiež snažil – v luxusných kúskoch z hadej kože.

Raper Majk Spirit a jeho manželka Maria Dušička. Foto: @PHOTOGRAPHER_REGINA_VORONINA
Raper Majk Spirit a jeho manželka Maria Dušička. Raper Majk Spirit a jeho manželka Maria Dušička.

Slovenské farby na českom podujatí zastúpila aj modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová, ktorej zlaté minišaty pochádzali z dielne značky Anamé. Herečka a moderátorka Karin Haydu dorazila v elegantnej office kreácii a usmievala sa po boku ležérnejšie odetej dcéry Vanesy. Lekárka Alena Pallová dorazila v luxusnej kombinácii a v spoločnosti dobrých kamarátok.

Justýna Zedníková Čítajte viac Najkrajšia Češka v perí, zvodná Orviská aj Majk Spirit s krásnou manželkou - známe tváre si užili luxusný večer. Módou očaril Španiel, ktorý oblieka Beyoncé

Slovenské influencerky ako Mirka Dobiš či Ema Fajnor boli neprehliadnuteľné. Prvá viac vyzretým glamour štýlom, druhá ochotou experimentovať s módou naprieč časom. Objavili sa aj dámy ako Bianka Rumanová či Teri Pallová, medzi mužmi zase nechýbali páni ako Adam Mišík, český herec a influencer, jeho kolega Milan Peroutka či slovenský YouTuber Matej Zrebný.

Bývalá Miss a influencerka Natálie Kotková v... Foto: @PHOTOGRAPHER_REGINA_VORONINA
photographer regina voronina 80 Bývalá Miss a influencerka Natálie Kotková v kreácii od Cindy Kutikovej.

Módne podujatie Mercedes Benz Prague Fashion Week však prinieslo aj záplavu extravagancie, ba priam občas až úpornej snahy šokovať. K podobným akciám to však určite patrí a výsledok si môžete pozrieť aj v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Denisa Mendrejová #týždeň módy #street-style #Natálie Kotková #Mária Dušička

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...