Sukňa s povesťou klasiky a nádychom nudy? V žiadnom prípade, tento strih je opäť hit, máme 17 tipov

V mysli mnohých žien sa spája s tradičným "office" výzorom. Áno, je pravdou, že klasická tubová sukňa sa zvyčajne nosí do práce, ale...

28.03.2024 13:00
boden115 Foto:
Vzorovaná puzdrová sukňa Boden, predáva sa za 115 eur.
debata

Rozhodne ju netreba nechávať len na pracovné príležitosti. V rámci módneho priemyslu, ale najmä sveta módnych trendov sa puzdrová (či ak chcete, ceruzková) sukňa dočkala veľkej renesancie. Postarali sa o to nielen dizajnérske kolekcie, ale aj samotná tvorivosť a imaginácia.

Tatiana Drexler Čítajte viac Nelíči sa a keby nemusela, ani sa nečeše. Pred kamerami je však Tatiana Drexler ukážková diva. Farba, ktorá jej pristane najviac, omladí každú ženu

Ak ste kedysi podobné modely odkladali do skrine s myšlienkou, že pôsobia príliš strojene, nudne alebo jednoducho len pragmaticky, dnešná ponuka je omnoho pestrejšia, frivolnejšia, hravejšia aj originálna.

Puzdrová sukňa so strapcovým povrchom Twinset,...
Puzdrová sukňa s čipkovaným dezénom Designer...
+14Vzorovaná puzdrová sukňa Boden, predáva sa za...

Do popredia sa dostala práca s dezénmi, materiálmi či dekoratívnymi detailmi. Klasické vlnené alebo zmesové sukne s jemným rozparkom vystriedali modely s metalickou úpravou povrchu, použitím flitrov, čipkovanej „šupky“ či korálikov. Veľkej popularite sa tiež tešia celoplošné potlače, často využívanie veľkých grafických motívov – či už v abstraktnej alebo figuratívnej a animatívnej podobe.

Zdobená puzdrová sukňa Coast Fashion, predáva... Foto: archív značky
coast149 Zdobená puzdrová sukňa Coast Fashion, predáva sa za 145 eur online.

Sukňa sa už nenosí len ako tradičný kus odevu s lodičkami, ale môžete ju kombinovať s mokasínami, sandálikmi či teniskami alebo pokojne šnurovacími bagančami. Styling je dôležitý a výber umožní, aby ste našli svoj vysnený model. Pár z nich ponúkame aj ako inšpirácie v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #sukňa #puzdrová sukňa

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...