21 minút inovatívneho tréningu! Po štvrtom pôrode podľahla fitness novinke aj topmodelka Miranda Kerr

Supermodelka a mama štyroch detí, Miranda Kerr (40), priviedla svojho zatiaľ posledného potomka na svet vo februári. Stala sa tak pyšnou mamou štyroch synov.

12.04.2024 06:00
Miranda Kerr Foto:
Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v roku 2011.
debata

Po pôrode túžila dostať svoje telo do pôvodnej formy a ako prezradila na svojom Instagrame, začala cvičiť pomocou systému Vasper, čo je inovatívny tréningový program.

 Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v...
Topmodelka Miranda Kerr v bielej kreácii Alex...
+12 Miranda Kerr a jej prvý manžel Orlando Bloom v...

Vasper Systems je revolučný tréningový systém, ktorý kombinuje šetrný intervalový tréning s chladením a kompresiou. 21-minútový tréning simuluje účinky dlhších cvičebných sérií, čo umožňuje ľuďom dosiahnuť vynikajúce výsledky v kratšom čase.

zväčšiť Miranda Kerr a jej druhý manžel  Evan Spiegel v... Foto: SHUTTERSTOCK
kerr miranda Miranda Kerr a jej druhý manžel Evan Spiegel v roku 2018.

Princíp fungovania Vasper Systems spočíva v kompresných návlekoch, ktoré sa nosia na rukách a nohách počas tréningu. Tieto návleky zvyšujú produkciu rastových a regeneračných hormónov, čo zvyšuje účinnosť cvičenia a zlepšuje celkovú regeneráciu organizmu. Okrem Mirandy Kerr sú fanúšikmi systému Vasper aj profesionálni športovci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda Kerr (@mirandakerr)

Vasper technológia je založená na troch vedecky overených princípoch – kompresnej technológii, tekutom chladení a intervalovom tréningu – Vasper ponúka možnosť intenzívneho cvičenia a obnovy tela bez potreby dlhých hodín strávených v posilňovni. To znamená, že aj tí, ktorí nie sú fyzicky schopní absolvovať náročné tréningy v posilňovni, môžu profitovať z intenzívnych cvičení.

Austrálska modelka Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, ale aj ako zakladateľka značky organických kozmetických prípravkov Kora. Má 13-ročného syna Flynna s bývalým manželom, hollywoodskym hercom Orlandom Bloomom. Miliardárovi, spoluzakladateľovi aplikácie Snapchat Evanovi Spiegelovi, porodila dvoch synov. V roku 2019 prišiel na svet Myles, takmer dva roky pred ním Hart. V roku 2024 sa im narodil syn Pierre.

 Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v...
 Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v...
+9Alessandra Ambrosio na pódiu šou Victoria's...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #Miranda Kerr

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...