Lekcia takmer letného štýlu od Meghan Markleovej: Šaty ako ona ocení nejedna žena, nemusia ani toľko stáť, máme 10 tipov

Na piatkovom turnaji v konskom póle bola magnetom pre fotografov. Pôvab a štýl Meghan Markleovej ocenili aj mnohé módne magazíny.

15.04.2024 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu na akcii Royal Salute Polo Challenge to Benefit Sentebale. Princ Harry je spoluzakladateľom charitatívneho turnaja.
debata

Manželka princa Harryho má veľmi jasný a rozpoznateľný štýl, pričom často pracuje s kombinovaním luxusných značiek s menej finančne náročnými kúskami, pridáva vintage šperky či doplnky a rada nasleduje trendy.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, Čítajte viac Bozk od krásnej Meghan pre manžela Harryho bol vrcholom turnaja. Na zaláskovaný pár sa prišla pozrieť aj slávna tenistka

Keďže už nie je „pracujúcou“ členkou kráľovskej rodiny, môže si dovoliť trochu viac ako napríklad jej švagriná Kate. Na spomenutom charitatívnom turnaji to bol model šiat s trojuholníkovým prestrihom na bruchu – trendovým prvkom, ktorý sa objavuje v móde posledné mesiace a nosí naozaj všade.

Dámske šaty BOSS, predávajú sa za 299,99 eura.
Dámske šaty Mango, predávajú sa za 49,99 eura.
+10Dámske ľanové šaty Revolve, predávajú sa za 96...

Model šiat od dizajnérky Heidi Merrickovej prináša navyše spojenie luxusných prírodných materiálov – prírodného bio hodvábu a ľanu, ktoré sa nepochybne radia medzi najpríjemnejšie materiály v horúcom počasí. Na leto je to síce kalendárne ešte priskoro, ale teploty nás naň trénujú už niekoľko dní.

zväčšiť Záber na štíhle nohy Meghan Markleovej. Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Prince Harry Polo Záber na štíhle nohy Meghan Markleovej.

Inšpirovať sa teda môžete Meghan Markleovou, ale aj tipmi na podobné modely šiat, ktoré sme pre vás našli v dostupnej ponuke značiek na domácom trhu či v online predaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #šaty #trend #pôvab #hodváb #ľan #Meghan Markle

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...