Plus-size modelka opisuje svoj životný štýl, kolegyne s veľkosťou XS jej závidia

Laura Wells žne úspechy vo svete modelingu a diétami sa netrápi. Podľa nej stačí žiť zdravo.

28.04.2015 11:00
debata

Laura Wells patrí medzi XXL modelky a v tejto kategórii je naozaj žiadanou. Pracovné ponuky sa jej len tak hrnú a skutočnosť, že má bujné krivky, ju v kariére nijako neobmedzuje. Pekná tmavovláska sa nahlas vyjadrila o tom, ako to v módnom biznise funguje, akú životosprávu dodržiava ona, ako „plus size“ modelka a ako žili jej „XS“ kolegyne.

Laura Wells sa stala ambasádorkou programu... Foto: Aussie Bodies
Laura Wells Laura Wells sa stala ambasádorkou programu Aussie Bodies.

Počas svojho pôsobenia v New Yorku žila spolu s dievčatami, ktoré patrili medzi „klasické“ modelky. „Zvlášť ťažké pre ne bolo akceptovať, že som s veľkosťou 42 úspešnejšia než dievčatá s veľkosťou XS. Tieto modelky neváhali zájsť do extrémov, čo sa postavy týka. Aj tak im to nepomohlo a žiadnu prácu nedostali. Porovnávali sa so mnou, plus-size modelkou, ktorá mala prácu každý deň a nedokázali pochopiť, ako môžem byť so svojou postavou taká spokojná, zatiaľ, čo ony s niečím neustále zápasili,“ povedala Laura Wells v rozhovore pre austrálsky magazín Women’s Weakly a dodala, že od svojich agentov často dostávali rady, aby pred veľkými módnymi šou pili len vodu a zjedli maximálne jeden keksík.

Ako Ďalej priznala, ona sama by sa pre kariéru nikdy netrápila tak, ako jej štíhle kolegyne. „Jem zdravo, športujem, občas si doprajem aj pohár vína, ak mám naň chuť,“ opísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Laura Wells #plus-size modelka

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...