Hrala na istotu, niektorí však tvrdia, že princezná Charlene okopírovala Kate. Kráľovnou v luxusných flitroch môže byť len... rozhodnite sami

Počas víkendového Bálu ruží sa právom ocitla v centre pozornosti. Išlo o jednu z doteraz najviac glamour podôb monackej princeznej.

26.03.2024 00:00
debata
Princezná Charlene z Monaka prekvapila... Foto: Profimedia
Princezná Charlene z Monaka Princezná Charlene z Monaka prekvapila nohavicovým overalom z dielne dizajnéra Elieho Saaba. Na Bále ruží sprevádzala manžela - princa Alberta.

Manželka monackého kniežaťa Alberta II. sa rozhodla predviesť svoju odvážnejšiu večernú podobu. Namiesto klasicky strihaných rób či elegantných kabátov sa tentoraz predstavila v trblietavom luxusnom overale – kreácii z ateliéru Elie Saab s vertikálnou výšivkou flitrovaných prúžkov na telovom podklade.

859097396 Čítajte viac Vyzerá fantasticky! Nespoznávam ju, znovu našla radosť... Komentáre na adresu princeznej Charlene sú ódy, keď uvidíte jej novú premenu, pochopíte

Viacerí fanúšikovia sa zhodli na tom, že mame dvoch detí sa podaril totálny zásah do čierneho a že išlo o jeden z jej najpôvabnejších lookov vôbec. Charlene sa pritom inšpirovala témou podujatia, ktorou bola pocta disko ére. Objavili sa však aj tvrdenia, že pre inšpiráciu nemusela chodiť ďaleko. Našla ju v inej kráľovskej rodine.

Princezná Charlene z Monaka prekvapila...
Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
+6Španielska dizajnérka Agatha Ruiz de la Prada...

Tušíte správne, ak si myslíte, že mnohí komentátori narážali na podobnosť s britskou princeznou Kate. Konkrétne jednou z jej podôb, ktorou sa zapísala aj do pamätí módnych komentátorov a nadšencov. Zlaté šaty s aranžovaným pláštikom na ramenách od Jenny Packhamovej, v ktorých sa pred časom zúčastnila napríklad na premiére bondovky v Londýne, sú podľa viacerých jasnou inšpiráciou pre podobu blondínky z Monaka. Zaujímavosťou je, že originálna verzia overalu od Elieho Saaba sa tiež predávala s trblietavým plášťom na ramenách. Charlene ho odložila – azda aj preto, lebo sa porovnávaniu chcela vyhnúť

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain No Time To Die World Premiere Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých šatách od Jenny Packhamovej.

„Podoba je tam zjavná a výsledok je tiež ukážkový. Nie je vôbec čudné, že sa Charlene inšpirovala. Kate patrí medzi najlepšie oblečené členky kráľovských rodín a špeciálne luxusné modely s trblietavými výšivkami majú vždy obrovský úspech u jej fanúšikov či médií,“ napísal jeden z užívateľov na sociálnej sieti. Aj to bol podľa neho dôvod, prečo sa manželka monackého kniežaťa snažila údajne napodobniť štýl svojej slávnej „kolegyne“.

kate Čítajte viac Diagnóza princeznej Kate prepisuje dianie posledných týždňov, jej odkaz je dojemný a odzbrojujúci. Toto dokázalo jej video

Princezná Kate pred pár dňami potvrdila verejnosti, že sa lieči z rakovinového ochorenia a vo videu, ktoré zverejnil Kensingtonský palác na oficiálnom profile, prezradila, že podstupuje preventívnu chemoterapiu. Je už jasné, že na tradičnej veľkonočnej bohoslužbe sa Kate s manželom Williamom nezúčastnia. Princezná sa sústreďuje na svoje uzdravenie a rekonvalescenciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #inšpirácia #flitre #princezná Charlene #princezná Kate

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...