Žiarlite priveľmi? Tipy, ako tieto pocity zmierniť. Dokážete to

Kto si ešte nikdy v živote neprešiel pocitmi žiarlivosti? Ak sa tento vnem stane priveľmi intenzívnym, dokáže človeka doslova ochromiť.

05.10.2023 09:41
Ako zatočiť so žiarlivosťou? Foto:
Ako zatočiť so žiarlivosťou?
debata

Dokáže nielen narušiť akýkoľvek vzťah, ale dokonca ho aj „úspešne“ priviesť ku koncu. Ak patríte medzi veľkých žiarlivcov, tu sú tipy, ako s týmito pocitmi bojovať.

Poznáte svoju hodnotu?

Ak sa máte rada a poznáte svoju vlastnú hodnotu, bude ľahšie vysporiadať sa so strachom zo straty. Vždy si uvedomte, aká ste skvelá žena… A presne túto skvelú ženu by mal ktosi podvádzať? Hlúposť… To vám uľahčí prekonať žiarlivosť a nechať ju za sebou. Zorganizujte si život tak, aby ste boli so sebou spokojná. Táto základná spokojnosť sa potom automaticky prenáša aj do vášho vzťahu.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Kráľovské nevery, ktoré rozbúrili svet! Camille prischla nelichotivá prezývka - zamilovaný rotvajler

Máte vlastné záujmy?

Vo vzťahu je vždy dôležité venovať sa vlastným záujmom a koníčkom, aby ste nestratili kontakt s okolitým svetom a nestali sa závislou na partnerovi. Udržiavanie priateľstiev a budovanie nových udržiava vaše sebavedomie v dobrej kondícii, pretože sa vám dostáva uznania aj mimo vášho vzťahu. A to zase vedie k väčšej dôvere k partnerovi, tým pádom žiarlivosť ustupuje.

láska, naivita, ružové okuliare, rande, Čítajte viac Zamilovať sa? Pre tieto znamenia je to otázka okamihu, milujú pocit začínajúcej lásky

Premietajte si váš vzťah pred očami

Žiarlivosť často pramení z frustrácie zo vzťahu. Opýtajte sa samej seba, či vám niečo nechýba. Ste práve teraz šťastná? Ak nie, pátrajte po dôvodoch… Odkiaľ pramení vaša nespokojnosť? Ak nájdete odpoveď na túto otázku, tak sa zverte svojmu partnerovi. Spolu môžete nájsť konkrétne riešenia vašej nespokojnosti, samozrejme, ak je záujem na oboch stranách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #žiarlivec

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...