Zamilovať sa? Pre tieto znamenia je to otázka okamihu, milujú pocit začínajúcej lásky

Okamihy, kedy sa nová láska prebúdza, sú magické. Motýle v bruchu poletujú ako splašené a človek sa nonstop vznáša na obláčiku šťastia.

03.10.2023 09:00
láska, naivita, ružové okuliare, rande, Foto: ,
Naivne zamilovaní?
debata

Práve pre tieto momenty začínajúcej lásky niektorí ľudia idú zo vzťahu do vzťahu a veľmi ľahko sa zamilujú. Zvlášť sa to darí týmto znameniam:

Ryby

Ryby sú najväčšími rojkami medzi znameniami a zamilujú sa naozaj ľahko. Niet sa čomu čudovať, sú neskutočne romantickí a veľmi túžia po hlbokých citových vzťahoch. Ryby sú k prejavom náklonnosti veľmi vnímavé a aj najmenšie gesto náklonnosti si môžu vysvetliť ako lásku. Romantická povaha ich často núti prehliadať, či sú city vzájomné, čo môže u tohto znamenia občas viesť k bolestivým zážitkom.

Baran

Baran je známy svojou vášnivou povahou. Akonáhle toto znamenie zverokruhu stretne niekoho, kto vzbudí jeho záujem, nič ho nezastaví. Do vzťahu sa Baran vrhá po hlave a len ťažko sa dokáže zdržať. Jej odvaha a nebojácnosť môže druhej strane imponovať, ale to ešte neznamená, že ide o začínajúcu lásku. Baran to ale vidí po svojom.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte viac Niekomu ide flirtovanie lepšie, inému horšie. Týmto znameniam nejde vôbec

Škorpión

Škorpión je známy svojimi hlbokými emóciami a intenzívnym spôsobom odovzdania sa láske. Akonáhle v ňom vzbĺkne o niekoho záujem, niet cesty späť. Do vzťahu sa vrhá s vášňou a odhodlaním, bez strachu z následkov. Škorpión sa rýchlo zamiluje a pre lásku je ochotný riskovať všetko. Jeho oddanosť však môže niekedy viesť k ohromujúcej intenzite, ktorú nie každý zvládne.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pár #zamilovaní ľudia

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...