Pamela Anderson dlho nebola krajšia, Kylie Minogue žiari mesiac pred 56. narodeninami. Vek je pre tieto dámy naozaj len číslo

Nielen oslava módy, ale aj ženskej krásy - symbolizovanej skúsenosťami a zrelosťou - taká bola akcia MET Gala 2024.

07.05.2024 08:38
Pamela Anderson vyzerala úchvatne v kreácii... Foto: ,
Pamela Anderson vyzerala úchvatne v kreácii Oscar de la Renta.
debata

Na slávnom podujatí, ktoré sa každoročne koná v prvý májový pondelok, aby pomohlo vyzbierať peniaze na chod a aktivity Metropolitného múzea, sa objavili desiatky známych tvárí. Neprehliadnuteľné medzi nimi boli aj dámy, ktoré vo svete šoubiznisu nepôsobia roky, ale celé dekády. Spájalo ich jedno – žiarili a vyzerali očarujúco.

Tyla Čítajte viac Úchvatná Zendaya ponúkla démonickú krásu, Lopez ilúziu nahoty a Penelope Cruz so Šarapovovou boli ako z rozprávky: MET gala opäť ošiaľom módy

Pozornosť patrila napríklad herečke Pamele Andersonovej, ktorá v kreácii Oscar de la Renta vyzerala ako hollywoodska diva. A pôsobila o dobrých dvadsať rokov mladšie než je jej skutočný vek. Mimochodom, má 56. Len o dva roky menej si píše do dokumentov speváčka a herečka Jennifer Lopez, ktorú už (asi celkom právom) mnohí označujú ako zázrak prírody. V semitranspa­rentných šatách s výšivkou z trblietavých kamienkov bola ohurujúca. Tradične.

Herečka Nicole Kidman v pompéznej kreácii...
Supermodelka Linda Evangelista.
+15Pamela Anderson vyzerala úchvatne v kreácii...

Koberec vedúci do Metropolitného múzea ozdobila aj britská speváčka Kylie Minogue, ktorá o pár týždňov oslávi 56. narodeniny – v kreácii z dielne Diesel, s výrazným červeným rúžom a nezameniteľným úsmevom vyzerala očarujúco.

Speváčka Kylie Minogue prišla v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Kylie Minogue prišla v šatách z dielne Diesel. Speváčka Kylie Minogue prišla v šatách z dielne Diesel.

Slávnostné podujatie si nenechali ujsť ani hviezdy ako Nicole Kidman, Naomi Watts či Demi Moore. Supermodelky (po 50-ke) zastúpili Naomi Campbell či Linda Evangelista (išlo pre ňu o veľký návrat na MET Gala po niekoľkoročnej prestávke). Výsledok je najlepšie vidieť. V galérii vyššie nájdete slávne dámy a veteránky šoubiznisu. Dolu nižšie obrovskú galériu z akcie MET Gala.

Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...
Herečka Demi Moore bola opäť neprehliadnuteľná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Pamela Anderson #Kylie Minogue #päťdesiatka #MET Gala

+ Skončite s návštevami solária, je slniečko za chvíľu je čas na pobyt pri vode.
Vytváranie...

+ Vyjadrenie láskavosti iným ľuďom zvyšuje vaše vlastné šťastie
Nastavenie hraníc medzi pracovným a osobným...