Pozriem sa do zrkadla a hovorím si vau, opísala Hlaváčková. V úžase boli aj mnohé kolegyne, vďaka za to patrí... áno, účesu aj šatám

Nielen tanečník Matyáš Adamec sa postaral o poriadnu zmenu imidžu na finále tanečnej šou. Moderátorka programu Lucia Hlaváčková tiež siahla po nožničkách. Teda... jej kaderník.

06.05.2024 12:00
debata
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od... Foto: TV Markíza
Lucia Hlaváčková Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Zuzany Kanisovej. Tá sa po 15 rokoch vrátila k dizajnu odevu a kreáciu pre moderátorku navrhla.

Známa tvár z obrazovky televízie Markíza predviedla šik mikádo a nový kratší účes s nadšením komentovali aj mnohé jej kolegyne a kolegovia. Pred kamerou Pravdy sa zároveň predviedla v kreácii, ktorú pre ňu špeciálne na tento večer navrhla Zuzana Kanisová. Pre renomovanú štylistku išlo o návrat k dizajnu odevov po 15 rokoch.

Adela Vinczeová Čítajte viac Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka

„Cítim sa v nich veľmi dobre a osobne som bola veľmi prekvapená. Nevedela som, že Zuzka bola niekedy návrhárka – ja ju evidujem ako štylistku a teda myslím si, že by sa mala k návrhárskej práci vrátiť,“ reagovala Hlaváčková.

Pozriem sa do zrkadla a hovorím si vau, opisuje Hlaváčková. Za tento pocit vďačí...
Video
Zdroj: TV Pravda

Priznala, že sama sa považuje za teplákovejší typ a spolupráca s Kanisovou jej rozšírila aj vlastné módne obzory. Dokonca priznala, že keby sa raz vydávala, asi by si šla ku štylistke po radu.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová... Foto: TV Markíza
trio Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová (vľavo), moderátorka Lucia Hlaváčková (v strede) - obe v kreácii od Zuzany Kanisovej (vpravo). Známa slovenská štylistka sa po 15 rokoch vrátila k dizajnu odevu a kreáciu pre obe dámy sama navrhla.

Na šou Let's Dance, ktorou sprevádzala už druhý rok v poradí, miluje pocit byť ženská a elegantná. „Teleráno je iné, môže mať aj športovejšie oblečenie. Sme tam uvoľnení, môžeme tam ísť aj teplákovejší štýl. Takto bežne nevyzerám, takže som za to veľmi rada. Vždy keď ma baby nastajlujú, urobia mi vlasy, nalíčia ma, oblečú ma, je to pre mňa vau efekt. A keď sa pozriem do zrkadla, tak iba tu si asi poviem, že vau… som spokojná s tým ako vyzerám a pre ženu je to veľmi príjemný pocit,“ vysvetlila Lucia Hlaváčková.

Krása zachráni svet, hovorí Zuzana Kanisová. Postarala sa o to aj sama
Video
Zdroj: TV Pravda

Čo ešte prezradila pred našou kamerou si pozrite vo videorozhovore, ktorý vznikol krátko pred nedeľňajším finále. Nezabudnite si pozrieť aj videá so Zuzanou Kanisovou a Adelou Vinczeovou či víťazom šou Let's Dance Jakubom Jablonským.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+31Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #móda #trend #Zuzana Kanisová #Let´s Dance #Lucia Hlaváčková

+ Spoločný čas s priateľmi a rodinou je zdrojom pravého šťastia.
Dostanete vynikajúcu pracovnú ponuku, ktorú...

+ Stres máte z toho, že sa musíte neustále podriaďovať, povedzte svoj názor.
Dôvodom vašich hádok budú...