Ktoré znamenia by na sex v trojici nepovedali "nie"?

Rozpaky v posteli? Kdeže! Pri niektorých znameniach nehrozia, sex berú ako vzrušujúcu hru, plnú prekvapení.

30.11.2020 11:00
nevera, vzťah, problém Foto:
Pozvete do vašej spálne niekoho ďalšieho?
debata

Niekto experimentuje v posteli viac, iný menej. Pre zopár znamení zverokruhu je sex príjemnou a vzrušujúcou hrou, ktorá sa nemusí vždy týkať výlučne dvoch. Ktoré znamenia by na sex v trojici nepovedali „nie“?

Lev

Nuda v posteli? Potom zavolajte do partie nejakého leva. Ale pozor – očakáva, že vy mu ponúknete nejaké sexi „predstavenie“, nie, že on bude mozgom tejto akcie. Ak ho do svojej spálne prizvete, potom sa mu musíte venovať, zahodiť zábrany a užiť si všetko, čo vám nová situácia ponúkne. Lev sa rád zúčastní, ale hlavnú aktivitu má v rukách niekto iný.

Blíženci

Toto znamenie je známe tým, že skúša nové veci s nadšením. Blíženci porušia konvencie s úsmevom na perách a s akousi prirodzenou ľahkosťou. Fanúšikmi monogamie nie sú. V posteli sa radi zabávajú hneď s niekoľkými partnermi, na návrh „trojky“ prikývnu s veľkým nadšením. Starosti či zábrany hádžu za hlavu v momente, keď si vyzlečú posledný kúsok oblečenia.

Kozorožec

Kozorožci sú „pracanti“, všetky povinnosti plnia na sto percent. Neexistuje úloha, ktorú by v zamestnaní nesplnili či odložili na neskôr. Ale od enormného nasadenia si s nadšením oddýchnu práve v posteli. Sexuálny život si chcú vychutnávať naplno, dobrodružne a neviazane. Trojka pre nich nie je nič, nad čím by museli dlho uvažovať – okamžite prikývnu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #vzrušenie

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...