Žena sa na rok vzdala sexu. Čo to s ňou spravilo?

Nevstúpila do kláštora, ani neprekonala žiadnu chorobu. Dokonca ani psychickú. Bruna Nessif bola obyčajná sexi baba, ktorá si rada užívala potreby tela veľkými porciami. No nakoniec prišiel zlom, ktorý neľutuje.

23.05.2017 15:00
láska, vzťah, komunikácia Foto:
Staňte sa vyberavejšou a zodpovednejšou sama k sebe.
debata (2)

Partner, či milenec?

Na začiatku jej askézy boli mnohí chlapi, ktorí ako cez kópiu tvrdili, že sa rozišli s partnerkami a ešte sa necítia na dlhodobý vzťah. No sexom nepohrdli a Bruna začala mať pocit, že je to výhovorka. Niečo ako pozvánka na zbierku motýľov, len v modernejšej forme. Navyše mnohí keď sa upokojili, zamávali jej a to ani neskúsili všetky polohy. Po množstve stroskotaných vzťahov si povedala dosť.

Oddelila zrno od pliev

Nebolo jednoduché povedať si, že nebude sexovať s mužmi už v začiatkoch chodenia. Pretože na vážnu známosť nerezignovala, len na príležitostné sexuálne romániky. Zrazu zistila, že mnoho mužov, ktorí jej písali pekné správy cez sociálne siete, či tlačili kaleráby do hlavy na káve, prestalo po pár stretnutiach odpisovať a odpovedať na telefonáty, keď zacítili, že zo sexu nič nebude. Bruna tvrdí, že to nebolo jednoduché. Jej túžby po sexe sa neoslabili, navyše si užívala aj podozrivé pohľady od chlapov a kamarátok, ale zistila, že nechce byť tou, ktorá svoju hodnotu u muža bude určovať mierou sexuálneho uspokojenia.

Neprestala byť živočíšna, ale…

Ročný experiment zrazu priniesol poznanie, že hoci živočíšnosť nevyprchala, prestala sa na mužov pozerať optikou, akí by boli v posteli. Chcela ich viac spoznať, chcela skúsiť či spolu rezonujú, najprv objaviť množstvo dôležitejších vecí, ako to, či je chlap dobre obdarený. Stala sa vyberavejšou a zodpovednejšou sama k sebe.

Keď to našla, explodovala

Nebola rozhodnutá ostať bez sexu, len nájsť partnera, ktorý nebude mať oči upreté len do jej výstrihu a spozná ju ako partnerku. Za rok skúmania prišla na to, že mohla mať množstvo sexuálnych románikov, ktoré by však skončili a ostala by aj tak single. Prišla na to, že skoro väčšina mužov pozerá na ženy ako na prostriedok uspokojenia svojej túžby. Nakoniec našla muža, ktorý nepotreboval dokazovať sexuálne zdatnosti už v prvom mesiaci. Keď konečne pochopila, že si rozumejú nielen na chemickej úrovni, dala nohy od seba a takmer explodovala. Kvalita sexu sa nedala s náhodnými partnermi vôbec porovnávať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #uspokojenie #askéza #pohlavná zdržanlivosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...