Problémy, ktoré zaútočia na každý vzťah! Aj na ten váš

Vznášali ste sa spoločne na obláčiku šťastia a zrazu vás začali dobiehať problémy všedného dňa?

25.05.2016 11:00
Nuda v posteli? Raz-dva ju porazíte Foto:
Nuda v posteli? Môže sa vkradnúť do vašej spálne.
debata

Zrazu zistíte, že váš partner nie je všetko

Videli ste v ňom ideál – od skvelého milenca, zabávača, manažéra až po otca vašich detí. Ako však spoločne žijete, zisťujete, že partner nie celkom napĺňa vaše očakávania vo všetkých kategóriách. Jeho vtipy vyznejú často skôr trápne než extrémne zábavne… A ani okolo auta nezvláda všetko presne tak, ako váš brat, o pomoci v domácnosti ano nehovoriac. A mohli by ste pokračovať… Príde čas, kedy sa s týmto zistením musíte vyrovnať. A možno sa aj zamyslieť, či vy napĺňate jeho očakávania. Ako ste na to?

Že na peniaze nemáte rovnaký názor

Vy rozhadzujete, on šetrí… Vy máte peňazí dosť, jemu stále chýbajú… Akýkoľvek problém s financiami nastane, príjemný nebude. Najmä, ak ste obaja veĺmi rozdielni v tom, čo od spolužitia očakávate. Mali by ste si zladiť priority skôr, než narobia medzi vami zlú krv. Pozor! Nemalo by ísť o to, aby ste jeden druhému „nanútili“ model, ktorý vyhovuje výlučne jednému. Druhý, ak s ním nie je stotožnený, sa nebude v takom prípade cítiť komfortne.

Sex je nuda a jedného z vás prestane baviť

Stáva sa to pomerne často. Z partnerov sa stanú skôr „spolubývajúci“, ktorí sa delia o spoločný priestor a riešia problémy všedných dní jeden po druhom. V istom okamihu vzťah môže „vyhorieť“, sex sa stáva nudou, na ktorý jeden z partnerov nemá chuť. Ide o to nájsť cestu späť, oživiť vášeň a romantiku, vymaniť sa z každodennej rutiny, ktorá vzťah ubíja až ničí. Pomôže dovolenka, oddych, kde si vyvetráte hlavy a kde nebudete riešiť bežné problémy, ale nájdete si extra čas jeden na druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #nuda #problém #rutina #výzva

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...