Pre muža v znamení raka je mamička tá najlepšia!

Muž v znamení raka sa má tendenciu upnúť na svoju matku. Ak je matka navyše tiež račica, spojenie bude priam "ideálne". Budú sa mať jeden pre druhého.

05.07.2015 17:00
debata
Muž v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Muž v znamení raka.

Matka je najlepšia

Ak dospeje do veku, kedy ho začnú zaujímať dievčatá, asi odplaší každú, len čo spomenie svoju matku. A práve toto bude jeho úloha. Naučiť sa žiť bez nej, ak sa to vôbec dá. Alebo potom čakať na takú, ktorá toto bude rešpektovať. Astrológovia odporúčajú prvú možnosť. Jasné, že mama vie všetko najlepšie a je tou najdôležitejšou osobou v živote, ale môže si túto informáciu nechať milý rak aj pre seba. Pomôže sebe aj okoliu.

K samostatnosti

Pochopiť sa dá azda ešte to, že bude hľadať podobnú ženu, ako je jeho matka. Chce, aby rovnako dobre varila, chápala ho, hladkala ho po vlasoch, stála pri ňom, keď to najviac potrebuje a aby sa aj na ňu podobala. Už chlapec v znamení raka by mal byť odmalička vedený k maximálnej samostatnosti. Mal by chodiť na prázdniny k pratete, robiť si úlohy s babičkou, chodiť do táborov, byť čo najdlhšie vonku s chlapcami…

Žiarlivý a citlivý

Aby sme povedali o mužovi, ktorý sa narodil v znamení raka niečo pozitívne, určite treba upozorniť na jeho citlivosť. Nemá problém dávať emócie najavo, na rozdiel od takého kozorožca, ktorý sa prejavuje ako skala. Keďže je rodinne založený, so svojou ženou sa bude chcieť oženiť. Moderný spôsob spolunažívania „bez papierov“ nie je preňho. Pozor, raci bývajú často žiarliví. Nie chorobne, dá sa to prežiť, ale žena, ktorá ho „dostane“, sa na to musí pripraviť.

Žije v minulosti

Hovorí sa, že ľudia sa delia na tých, čo žijú v minulosti a na tých, čo sa zasa neustále pripravujú na budúcnosť. V tom prípade je rak človek „minulý“. Žije zo spomienok, rád si listuje v starých albumoch, priťahuje ho minulosť ako taká a v živote robí chybu, že si nedokáže odpustiť chyby, ktoré kedysi porobil. Ďalšia úloha, ktorá mu bola súdená. Naučiť sa, že žiť treba v prítomnosti, čas sa vrátiť nedá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #matka #minulosť #spomienky #samostatnosť #znamenie raka

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...