Pravé dôvody neuspokojenia v posteli

Máte rada sex, ale chceli by ste ho mať ešte radšej? Niektoré veci viete veľmi rýchlo odstrániť, iné prídu ako sa hovorí vekom.

29.05.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Telo ženy sa na maximálnu rozkoš nastaví po tridsiatke.
debata

Dôležité je nerezignovať na skvelé orgazmy. Každá žena ich môže dosiahnuť. Dokonca niekoľkonásobné. Tak v čom je teda problém?

Ženy za mužmi nezaostávajú

Je to len mýtus, že muži, čo sa orgazmu týka, majú naviac. Práve naopak. Ženy dostali do vienka možnosť prežiť niekoľkonásobný orgazmus a dokonca jeho viacero podôb. Niekedy ho len dosahujú o niečo pomalšie, ale to nie je žiadna nevýhoda, práve naopak, dlhšia možnosť užívať si. Preto nikdy nerezignujte na dobrý sex a odstráňte, alebo prečkajte dôvody, ktoré vám bránia prežiť maximálne zážitky.

Vek

Je ako sa hovorí iba číslom, ale biologické pochody neovplyvníme, tie treba nechať na prírodu. Ten najlepší sex v sedemnástich jednoducho z biologického hľadiska neprežijete. Telo ženy sa na maximálnu rozkoš nastaví po tridsiatke. Plus mínus pár rokov. Mnoho žien práve v tomto období zmení aj partnera a zrazu majú pocit, že aj sex je lepší. Bol by aj s tým predošlým, ich telo len začalo lepšie reagovať.

Alkohol

Deci vína je pravým apetítom sexu aj orgazmu, ale pozor, viac pohárov bude škodiť potešeniu. Čím viac alkoholu v krvi, tým menšia pravdepodobnosť dosiahnutia orgazmu. Dlhodobá konzumácia alkoholu dokonca vedie k vysúšaniu vagíny, čo je veľmi nepríjemným vedľajším účinkom, ktorý vie doslova zruinovať potešenie zo sexu aj celý milostný život.

Stres

Orgazmus je príznačný momentom, keď akoby celý mozog vypne, všetky myšlienky zhasnú a na pár sekúnd sa ocitnete kdesi v rajskej záhrade plnej rozkoší. Lenže dá sa do nej vstupovať, keď máte hlavu plnú problémov a starostí? Z toho vyplýva, že stres a úzkosť zabraňujú dosiahnuť príjemné potešenie nielen z orgazmu, ale zo samotného milovania. Nechajte na tých dvadsať minúť všetko na svete bokom a venujte sa sebe a partnerovi. Zlepší sa tak nielen sex, ale aj váš život.

Nie ste šťastná

Sex nie je o mechanických pohyboch. Len minimum žien, ktoré skúsili sex na jednu noc, hovorilo o uspokojení. Uspokojenie dokonca klesá aj v prípade, že nie ste s partnerom šťastná, máte nezhody, alebo sa hádate. Láska je síce možno iba chémia, ale ak chýba, značne sa oslabí aj prežívanie vášnivých nocí. Je totiž ingrediencia, ktorá sexu pridá charakter uspokojenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #uspokojenie #sexuálne techniky

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...