Erotické hry, ktoré muži milujú

Bez ohľadu na vek, chlapi ostanú zapálení pre hru. S vekom sa ich predstavy o hracom pláne však menia. Miesto tlačenia autíčok po koberci si radi užijú jazdu len pre dospelých.

26.04.2015 08:00
sex, erotická hra, intimity Foto:
Muži v spálni občas radi plnia rozkazy.
debata (2)

Ľahká žena

Erotický salón je pre muža ako lunapark. Množstvo radostí, len trochu drahé atrakcie. Lenže tie ženy, pripravené plniť jeho potreby v lákavých kostýmoch stvorených výsostne na vzrušenie. To je niečo, po čom každý chlap túži, ak už aj neochutnal. Spravte mu večer plný hier vášne, vrátane kostýmu ako z domu lásky. Uvidíte, že aj partner bude štedrý.

Domina

Nemajú radi poučovanie v kuchyni a v obývačke. Zato v spálni občas radi plnia rozkazy. Nemusíte mať bičík, ani kožený korzet. Iba sa postavte a prikážte partnerovi, čo chcete, aby vám urobil. Zabijete dve muchy jednou ranou. Váš drahý si užije odlišný prístup k sexu a poviete mu z mosta do prosta, čo by ste v sexe rada. No a on samozrejme musí všetko splniť, keď ste v úlohe jeho sexuálnej šéfky.

Slúžka

Skvelá hra pri jarnom upratovaní. Stačia samodržky, trochu sexi oblečenia a pár ohybných zohnutí pri vysávaní, alebo utieraní prachu. Uvidíte, ako sa rýchlo k vám priplichtí a bude skvelým pomocníkom. Nielen pri jarnom upratovaní, ale aj pri vzájomnom uspokojovaní sa.

Naivná školáčka

Nechcú s nimi žiť, ale v oblasti erotiky ich neskutočne rajcujú naivné mladé žaby. Skúste to na neho zahrať. Taká školáčka toho veľa nepotrebuje. Iba nadšenie, že sa chce učiť. Hrajte sa s ním ako mačka s myšou, že presne neviete ako ten sex funguje. Nech sa zhostí pozície učiteľa a ukáže vám pár demo polôh z milostných hier. Uvidíte, ako ho chytí zápal pre hru podľa jeho pravidiel.

Kráska v hlavnej úlohe

Ste to vy. Pre neho tá najkrajšia žena, ktorá sa na nič nehrá. Nie je to však dievča v teplákoch, ale nahodená sexi kosť. Občas stačí, že budete tou, do ktorej sa zamiloval. Rovnako krásna, nahodená, vymaľovaná a milá. Plene mu venujte svoju pozornosť, buďte milá, predveďte mu to najlepšie zo šatníka aj spodnej bielizne, plus atraktívne líčenie. Buďte tou, do ktorej sa zamiloval. To bude pre neho aj tak tá najkrajšia hra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne techniky #erotické hry

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....