Sedem dôvodov, prečo z vášho rande vzťah nebude

Nedarí sa vám na poli lásky? Možno opakujete nasledovné chyby:

16.12.2014 11:00
rande, žena, muž Foto:
Opäť z toho nič nebude? A kto za to môže?
debata

Priveľmi vysoké očakávania

Nikto nespĺňa vaše požiadavky. Hľadáte nereálneho muža a na každom vždy nájdete „zásadné“ chyby. Je na čase pozrieť sa na muža reálnymi očami.

Zranené city

Ešte stále ste sa nepreniesli cez zradu, ktorú vám uštedril bývalý partner. Mužom neveríte, ste podozrievavá a máte strach otvoriť srdce.

Stále dúfate, že ex sa vráti

Je to už takmer rok, ale vy ste s ním neprerušili kontakt a máte ho v hlave aj v srdci. To sa potom ťažko nadväzuje nový vzťah s novým mužom.

Neveríte, že by vás mohol niekto milovať

Ste málo sebavedomá. Ani trochu neveríte tomu, že muža oproti vám by ste mohli niečím zaujať alebo nebodaj, že by sa do vás mohol zamilovať. Najskôr musíte mať rada samú seba, aby vás mohli milovať iní.

Nikto vám nerozumie

Je ťažké zistiť na prvom rande, či vám niekto rozumie alebo nie. Ale vy tomu nedáte žiadnu šancu, pretože snívate o ideálnom chlapovi. Ale život žijete v realite, myslite na to.

Chcete to tak veľmi, až to pokazíte

Silíte sa do maximálneho výkonu a on to vycíti. Nie je mu vo vašej spoločnosti príjemne, pretože vie, že všetko iba hráte. A on chce normálnu ženu, vôbec nemusí byť dokonalá.

Máte vo všetkom navrch

Vo všetkých oblastiach ho prevyšujete a dávate mu to okamžite pocítiť. Správate sa na rande ako šéfka a tým to odradíte. On chce totiž najmä ženu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #neúspech #očakávania

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...