Tipy ako zmeniť milostný stereotyp (Pre odvážne)

Dajú sa obliecť sexi kostýmy, alebo si pozrieť porno. Také príjemné vybočenie zo štandardnej milostnej cesty.

04.11.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Odvážne ženy sa neboja v sexe experimentovať.
debata

Je to ako fúknuť do ohňa, vyletia iskry, ale ak chcete poriadnu vatru, treba priložiť. Odvážne ženy sa neboja v sexe experimentovať. V niektorých prípadoch bude treba viac odvahy ako libida, ale funkčnosť je stopercentná. Dnes ideme na hranu noža…

Kandaulizmus

Musíte byť na to s partnerom vyzretí. Nejde len o obyčajnú trojku, o sex, kde vystriedate behom chvíle viac ako jeden penis. Ide o sexuálnu hru, kde vás partner bude pozorovať pri sexe s cudzím chlapom. Rajcovať vás bude novota cudzieho tela, sex aj skúmavý pohľad vášho drahého. Muža obvykle takýto rituál nesmierne vzruší a keď odíde z bytu návšteva, obvykle dvojica súloží celé noci a dni. Majú pocit, že sú zasa svoji, zažívajú nahromadené vzrušenie a dopady nového zážitku.

Swingers párty

Výhody skupinového sexu už poznali starovekí Rimania. U nich bolo spoločné hodovanie vždy zakončené milostnými prežitkami každého s každým. Dnešné swingers kluby poskytujú rovnakú mieru vzrušenia. Pravidlom je, že môžete, ale nemusíte. Hovoríme samozrejme o sexe s náhodnými mužmi a ženami. Pokojne sa môžete oddávať sexu len spoločne so stabilným partnerom v miestnosti spolu s ďalšími dvojicami. Alebo zakúsiť aj tajomstvo anonymnej výmeny. Čo robíte, je len na vás. Esencia skupinového sexu sa však tiahne ľudstvom ako Ariadnina niť a nikdy nás neprestane vzrušovať. V partnerstve preladíte na úplne novú sexuálnu úroveň.

Zvádzanie iného

Nemusí vôbec prísť k nevere, ani žiadnej sexuálnej aférke. Pokojne stačí vyraziť s partnerom na párty, zábavu, alebo diskotéku a očividne hltať niekoho iného. Žiarlivosť nie je v partnerstve práve najsprávnejším citom, ale ak ju viete využiť v prospech sexu, nestúpite vedľa. Vzbudenie partnerovej žiarlivosti v ňom zobudí spiaceho lovca, ochrancu svojej partnerky a sexuálneho alfa samca. Stačia náznaky a do rána budete súložiť tak, že si na nikoho iného ani nespomeniete. A prečo aj, keď s iným by to aj tak nebolo lepšie ako aktuálne zažívate.

Sex turistika

Sex turistika sa dá prevádzkovať bezpečne a dokonca len vo dvojici. Vyberte si miesto na mape, hotel, vrch, chatu, zaujímavú pamiatku s jediným cieľom. Prežiť divoký sex. Prezrite si obrázky na internete, možnosti ako sa skryť, kde oprieť, aby ste si užili zaujímavú polohu. Samotná predpríprava a spojenectvo vás vzrušia a po príchode na miesto to bude rovnako vzrušujúce, vášnivé a chtivé ako keď ste ako tínedžeri našli vysnívané miesto, kde ste mohli roztiahnuť nohy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #zvádzanie #sexuálne techniky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...