Takto prežijete stretnutie s jeho rodičmi!

Ako zapôsobiť na budúcich svokrovcov?

01.10.2014 11:00
svokra, návšteva Foto:
Návšteva u svokrovcov sa nemusí skončiť katastrofou.
debata

Čo na seba?

Ruky preč od vašich módnych výstrelkov, ktorými ohurujete kolegov. Iste, nemusíte úplne zmeniť váš štýl, predsa len si na prvú návštevu oblečte čosi jemné, ženské, v čom by ste na potencionálnych svokrovcov zapôsobili.

Decentný mejkap

Siahnite po prírodných odtieňoch, vďaka ktorým sa do vkusu jeho rodičov trafíte o čosi lepšie a držte sa hesla „menej je viac“. Dramatické dymové líčenie či umelé mihalnice by vám body k dobru rozhodne nepriniesli.

Ukážte, že sa viete správať

Prvý dojem je najdôležitejší. Ukážte, že ste slušne vychované dievča. Nerozprávajte s plnými ústami, „nehrajte“ sa s jedlom na tanieri, pomôžte odpratať od stola a tak ďalej. Myslite na to, že chcete zapôsobiť.

Žiadne vášnivé prejavy lásky

Iste, s partnerom sa veľmi milujete a vaša láska je v najväčšom rozpuku. Ale vášnivé bozky či objatia by priviedli ostatných pri stole do rozpakov a necítili by sa vo vašej spoločnosti príjemne.

Pohárik vína a dosť

Návšteva svokrovcov nie je dôvod, aby ste do seba „hádzali“ jeden pohárik za druhým. Áno, možno vás stále ponúkajú, ale vy musíte vedieť, čo si daná príležitosť žiada. A je to práve jeden pohárik vína, zo slušnosti.

Ostaňte v realite

Možno vás to láka o sebe porozprávať veci, ktorými by ste na prítomných zapôsobili. Ale ostaňte pri zemi a v realite. Ani neviete, kedy sa môže vaša nepríjemná lož prevaliť a na svete by bol poriadny „trapas“.

Úsmev je najlepší spoločník

Netvárte sa otrávene, ani znudene, hoci posedenie začína byť poriadne únavné. Usmievajte sa a ostaňte zdvorilá. Nie je na mieste, aby ste si diktovali podmienky či sa detsky vyhovárali na nedostatok času. Vydržte to s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #partner #trpezlivosť #slušnosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...