O čom sa baviť na prvom rande? Len nie o budúcnosti!

Percentá nepustia, naberte inšpiráciu na prvé rande.

28.08.2014 17:00
rande, láska Foto:
Ach jaj, prvé rande...
debata

Prejaviť záujem alebo zostať plachou? Pýtať sa na prácu či taktne mlčať? Témy na prvom rande môžu byť rôzne, ale ako z nich vybrať tie správne? A sú také vôbec? Môžete sa nechať inšpirovať prieskumom online zoznamky eDarling.

Až 54 single ľudí sa na prvom rande chce rozprávať o spoločných záľubách. Chcú nájsť také možnosti trávenia voľného času, ktoré by ich spájali a pre ktoré by sa dokázali pri rozhovore nadchnúť. Práve tieto témy dokážu prelomiť ľady a prvé rande posunúť do príjemnej roviny. Spoločné záujmy teda vedú.

Len 32 percent žien uprednostňuje rozhovor „o ničom“, v podstate o tom, čo vás práve napadne, u mužov je to 22 percent. Je to síce nuda, ale stále lepšie ako „vypočúvanie“ toho druhého. Témy ako politika, hospodárstvo či náboženstvo sú na prvom rande pre opýtaných nezaujímavé.

Téma spoločnej budúcnosti je takisto nežiaduca, potvrdilo to 58 percent žien a 44 percent mužov. I napriek faktu, že už pri stretnutí vám okamžite začnú lietať motýle v bruchu a máte chuť mu povedať čosi veľmi milé, téma spoločnej budúcnosti by to rozhodne mať nemala. U ľudí to vzbudzuje dojem zúfalej snahy niekoho konečne „uloviť“.

Len 11 percent opýtaných sa na prvom rande chce dozvedieť detaily zo života oproti sediaceho partnera. Takéto témy prichádzajú na rad až po niekoľkých stretnutiach, keď si myslíte, že z vašich stretnutí sa môže vykľuť čosi trvalejšie. Dovtedy nemá zmysel hovoriť detaily o vašej rodine či práci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #konverzácia #téma

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....