5 vecí v sexe, ktoré vôbec nie sú sexi

Súčasťou milovania sú často veci, ktoré likvidujú vzrušujúcu atmosféru radikálnym spôsobom.

22.08.2014 09:00
sex, intimity, problém Foto:
Akonáhle sa začne predohra, ponožky z nôh treba dať dole.
debata

Často sa ich dopúšťame nevedome a potom sa čudujeme, prečo sex nepovažujeme za to najlepšie, čo v živote zažívame. Zbavte sa piatich návykov, ktoré v posteli nie sú sexi ani pre fetišistov.

Ponožky

Nie sú sexi a nepresviedčajte seba ani partnera, že sú len light verziou samodržiek. Nie sú a nikdy nebudú. Mnoho žien spáva kvôli studeným nohým s ponožkami na nohách. Akonáhle ale začne predohra, z nôh ich treba dať dole. Sú asi ešte viac antisexi ako ponožky s sandáloch, akurát sa im nerobí taká osveta. A rozhodne by sa mala.

Čakanie

Cítite narastajúce vzrušenie a zrazu si spomeniete, že nemáte poruke papierové vreckovky. Po chvíli naznačíte partnerovi, že by si mal ísť umyť zuby. Zrazu je teplo, otvárate okno, kým sa dostanete znovu do tempa, pochopíte, že vás tlačí vankúš pod hlavou a treba ho napraviť. Na sex sa treba pripraviť dopredu, alebo v rámci spontánnosti zabudnúť na všetko ostatné. Sex prerušovaný čakaním je najlepší spôsob ako stratiť nervy a milovanie miesto nehy zakončiť nervóznymi tvárami a hašterením.

Podprsenka

Sexi bielizeň má svoje miesto v sexuálnom živote. Ale podprsenka pri sexe je niečo, čo žiadny muž nemusí. Rád sa dotýka bradaviek, hladká prsia a keď už nič iné, je na ne skvostný pohľad. Preto je potrebné dať si ju pri milovaní dole.

Ticho

Miesto nežného vzdychania. Ak máte v posteli „tichú domácnosť“, skôr či neskôr sami zistíte, že vás to spolu akosi nebaví. Dôvod? Hlasový prejav je dôležitý ako pri vyznávaní lásky, nežných slovách aj v sexe. Hovorí sa, že sex bez zvukovej kulisy je pre mužov často menej atraktívny ako jeho vlastné ruky. Snáď to nechcete overovať v praxi.

Ranný dych

Sex ráno je zdravý, krásny, dokonalý, naozaj so sebou prináša dávku endorfínov do celého dňa, ale čo s tým dychom? Jediné. Zbehnúť do kúpeľne a spolu premeňte svoj dych na svieži. Prečo nie? Aj to môže byť forma predohry nežne si utrieť pastu z tváre. Sex so zlým dychom nie je príliš lákavý a ak partner bozkáva radšej váš krk, čelo a tvár ako ústa, viete, že by sa hodila aspoň žuvačka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálna príťažlivosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...