Vety, ktoré muži ženám neveria

S domnienkou, že mu dávate srdce na dlani, vám ani máčny mak neverí.

17.08.2014 11:00
vzťah, ráno, kúpeľňa Foto:
"Už len minútku..." Muži neveria ženskému vnímaniu času.
debata

Tradícia je vo vzťahoch veľmi silným artiklom a to čo videl partner doma, to sa prenáša aj do vzťahu k jeho aktuálnej partnerke. Ženy zasa opakujú po ich mamách. Preto je mnoho vecí prekuknutých skôr, ako by sme si priznali, že ani my sme to nemysleli až tak úprimne.

Si ten najlepší chlap na svete

Na hladkanie mužského ega je to formulka ako stvorená. No zamyslime sa trochu hlbšie, ako je prvoplánová pochvala partnera. Je to skutočne tak? S tými chybami a neduhmi, muži sami dobre vedia, že im hladkáte len ego a realita je vcelku iná. Môže sa však stať tým najlepším pre vás, ale to nemusíte hovoriť prázdnymi frázami, ktorým jednoducho neverí. Radšej priamo pomenujte konkrétne veci, ktoré si na ňom vážite a pre ktoré ho milujete. To nielenže ocení, uverí, ale bude vedieť, že si ho naozaj vážite a všímate.

Bolí ma hlava

Keby tomu muži verili, tak sú ženy v celej prírode druhom s najčastejším výskytom bolestí hlavy. A možno aj v celom vesmíre. Táto známa výhovorka, ktorá už jasne povie, že večer sex nebude síce zaberá, ale žiadny muž jej už neverí. Pochopí, že v posteli s ním dnes večer nerátate a preto je nervózny. Nielenže sa cíti oklamaný, ale aj nechcený. „Bolesť hlavy“, je skrátka zabijak dobrého vzťahu. Nielen pre sexuálnu abstinenciu.

Tvrdenie o počte partnerov

V tomto prípade stále existuje aj skupina mužov, ktorí uveria, že ste vo výpočte bývalých úprimná. Hlavne ak vás nejaký čas poznajú. Čoraz viac mužov a náhodných zoznámení však pri počte partnerov vyslovenému číslu neverí. Prečo? Kvôli porekadlu: „Podľa seba, súdim teba.“ No a muži pred ženou málokedy priznajú pravdu.

Nič mi nie je…

Veta, ktorá kričí do očí, že muž je v tomto prípade vinníkom zlej nálady, hnevu, hádky. Jasné, že vám neuverí, keď mu s tvárou sfingy poviete, že vám nič nie je. Je omnoho lepšie vyjsť s pravdou na bubon a riešiť otázniky, ktoré stoja pred vami, ako sa hrať na tichú domácnosť.

Už len minútku…

Muži možno nemajú šiesty zmysel, ale vynikajúce pozorovacie schopnosti. Od detstva vedia, že keď žena mieri do kúpeľne, obchodu, či skúšobnej kabínky so slovami, daj mi len minútku, stihnú si prečítať kompletné noviny. Neveria ženskému vnímaniu času. A koniec koncov dobre robia, nie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #Pravda

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...