Intímna masáž plná potešenia. Základné pravidlá

Nikto z vás nie je masér ani milenec z povolania.

27.04.2014 17:00
masáž - kúpeľ - erotika Foto:
Prechod od masáže k milovaniu by mal byť plynulý. Obaja ste nahí, obaja ste pritúlení, obaja vzrušení
debata

To by však nemalo dvojici brániť prežiť rozkoš z intímnej masáže a milostného spojenia. Dotyk predstavuje skutočne vstupnú bránu lásky. Masáž svalov môže ľahko vyústiť aj do masáže erotogénnych zón a milovania.

Hrejivý dotyk

Studené ruky sú častým problémom žien aj mužov. S nimi to rozhodne pri erotických hrách nepôjde. Sviečky s romantikou nesúvisia iba v okrasnej rovine. Sú dokonale funkčným erotickým doplnkom. Nejde o sado – maso a horúci vosk na telo, ale nahriatie dlaní, pokiaľ sa dotknete partnerovej pokožky. Rozohrejte si ruky, pridajte do nich olej nech sa zohreje a potom ho naneste na partnera. Okamžite uvidíte, uvoľnenie a stupňovanie erotickej atmosféry.

Dotýkajte sa celým telom

Nikam sa netreba ponáhľať. K sexu patrí aj rýchlovka, ale toto nie je ten prípad. Čím viac času, tým viac rozkoše. Priama úmernosť v tomto ohľade nepustí. Čas potrebujete aj na to, aby ste ruky zamerali na ušne lalôčiky, krk a ramená, ale do zvyšku tela sa pustili s nasadením celého tela. Kĺzanie po partnerovom tele, keď precíti všetky vaše intímne partie aj inak ako doteraz vzruší aj jeho aj vás.

Z masáže k milovaniu

Prechod od masáže k milovaniu by mal byť plynulý. Obaja ste nahí, obaja ste pritúlení, obaja vzrušení, pretože po pár minútach intímneho láskania sa dostaví túžba a vytlačí každú „bolesť hlavy“. Vkĺznite do seba v novej polohe. Iba tak pri masírovaní, akoby ste chceli len viac stimulovať rozkoš, ktorú si už spôsobujete. Obaja pocítite blaho, ktoré sa dá zažiť iba po dokonalej masáži, hoci na ňu nie ste absolútni odborníci.

Benefit láskania

V prvom rade ste vynechali predohru ako takú. Hoci aj intímna masáž, sa dá považovať za druh predohry, nie je to klasická skladba od bozkov, cez pomalé vyzliekanie. Tým sa do samotného milovania vkradne dráždivosť. Netradičný postup oboch partnerov naladí automaticky na malé milostné experimenty. Zrazu pochopíte, že milovanie nie je iba o naučených pohyboch, ale priestor na uplatnenie pohybovej kreativity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #dotyky #masáž #intímna #erotická masáž

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...