Odišiel? Necíťte sa ublížená

Odišiel. Možno sa odsťahoval z vášho bytu a vám naňho ostali už len spomienky. Cítite sa ako "nič"?

29.01.2014 14:00
osamelá žena, single žena, žena v posteli Foto:
Ilustračné foto.
debata

Bude vás čakať veľa práce. A možno nie. Možno práve vo chvíli, kedy ďalšiu známosť odmietate, stretnete veľmi nečakane a oveľa lepšieho muža. Ktovie. Nikto nevie, čo ho čaká. No lepšie je každopádne na budúcnosť sa tešiť, ako sa pred ňou klepať. Preto aktivujte každú časť mozgu. Pred spaním, namiesto vyplakávania za bývalým (čiže vracaním sa do minulosti), si zaplávajte do budúcnosti. Áno, je nejasná, ale vy si predstavujte, že už je tu.

Ak vám to pomôže, prečiarkujte si dni, ktoré ste už od rozchodu prežili. Osamote. Čím ďalej budete, tým lepšie. Pretože čas skutočne lieči. V prípade, že vás zožierajú myšlienky toho, že on už má dávno nový život a možno si na vás už ani nespomenie, opustite ich. Skúste sa čo najskôr zmieriť s tým, že s vami už táto kapitola nemá nič spoločného. Možno vás upokojí myšlienka, ktorá skutočne nie je na zahodenie.

Pretože každý človek sa v našom živote nachádza na istý čas. A ak on odišiel, tak ste si už nie zrejme, ale iste odovzdali všetko, čo ste mali. Jeden od druhého ste sa naučili veci, ktoré vám chýbali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #osamelosť

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....