Žena kozorožec a muž panna: Vyhliadky na trvalý vzťah

Dobrá správa na úvod. Panna aj kozorožec sú zemité znamenia a majú toho veľa spoločného. Skutočne šanca, že spolu dlho vydržia.

06.02.2013 17:28
Žena kozorožec a muž panna: Vyhliadky na trvalý... Foto:
Žena kozorožec a muž panna: Vyhliadky na trvalý vzťah
debata

Aká je ona?
Má veľa dobrých vlastností. Panne bude imponovať predovšetkým jej múdrosť, šokovať ju bude svojou skúsenosťou (kedy to všetko stihla?). Je trpezlivá, ak jej o niečo skutočne ide, dokáže čakať ako tvrdohlavý baran. Málokedy ustúpi, keď si niečo zaumieni. Ale na prvom mieste máva prácu. Kariéra, to je jej najobľúbenejši­e slovo.

Aký je on?
Začiatok vzťahu s mužom v znamení panny nebude ani náhodou jednoduchý. Zubami-nechtami sa bude brániť svadbe a keď padne toto slovo, zatvári sa, že ho nepočul – tak dlho, ako sa to len bude dať. Svadba a manželstvo, to sú preňho pojmy, ktoré mu celkom určite naštrbia slobodu, má ho zafixované ako niečo vrcholne obmedzujúce. Okrem toho bude žene v znamení kozorožca znepríjemňovať život aj svojimi neuveriteľnými malichernými stereotypmi, ktorých sa nedokáže vzdať.

Ústupky
Bude ich musieť spraviť muž v znamení panny, pretože predstava žiť v mileneckom vzťahu je to posledné, po čom žena v znamení kozorožca túži. Ona má presné ciele – vytvára si nové, len čo si splní tie staré. A to by on mal pochopiť a prijať. Jedným z nich je aj jej túžba byť jedného dňa matkou. Detí nechce mať ako smetí, ale jedno by sa do rodiny predsa len hodilo.

Zhoda
Obaja sú tvrdohlaví a zhodnú sa vo finančných otázkach. Sú to zemité znamenia, ktoré s peniazmi dokážu narábať a zbytočne ich nerozhadzovať. Budú sa navzájom chápať. Panna vie, aká dôležitá je pre kozorožca kariéra, nebude mu teda brániť, čo však budú mať ako spoločný „projekt“, je túžba bývať v dome, najlepšie so záhradkou. Vyhovovať si budú aj v posteli. Pre oboch je sex vo vzťahu podstatný, dodáva im silu.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...