Milujú vaše deti Spievankovo? Zázračný poklad sa k malým fanúšikom vráti už na jar

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo a Spievankovo nie je výnimkou.

22.02.2024 13:00
Zázračný poklad, SPievankovo Foto:
Zázračný poklad sa k malým fanúšikom vráti už na jar.
debata

Spievanka a Zahrajko sa na jar vyberú naprieč celým Slovenskom, aby malým aj veľkým priniesli unikátnu show, ktorá v sebe spája dobrodružný naživo hraný koncert s hercami a hudobníkmi plný autorskej hudby Spievankova!

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo a Spievankovo nie je výnimkou. Keď boli Spievanka a Zahrajko ešte malí, prisnil sa im nevšedný sen. Sen o truhlici s pokladom, ktorý je ukrytý iba pre nich a je jasné, že ho musia nájsť. To je predstavenie Zázračný poklad, ktorý zapôsobil na malých aj veľkých divákov po celom Slovensku očarujúco. V zaujímavom príbehu sa stretli obľúbené zvieratká a postavičky Spievankova.

"Teším sa z toho, že sa nám podarilo vymyslieť výnimočné predstavenie, ktoré je originálne svojho druhu a tak sme mohli priniesť deťom jedinečný zážitok. Bolo to možné hlavne vďaka spojeniu divadla a projekcie, ktorú umožnil práve priestor v kine. Predstavenie sme doplnili dokrútkami z exteriéru, ktoré vniesli do vystúpenia ešte väčšiu uveriteľnosť príbehu,“ vysvetľuje speváčka, skladateľka a umelecká riaditeľka Spievankova Mária Podhradská.

Turné Zázračný poklad sa k divákom vráti na jar. „Môžete sa tešiť na nové interaktívne predstavenie. Spolu s deťmi budeme hľadať čarovný poklad, v ktorom sú schované čarovné zvončeky, ktoré plnia všetky naše sny. Program sme pripravovali štyri mesiace. Je to výpravný rodinný muzikál s bohatými kostýmami, rekvizitami a scénou. Opäť plný autorskej hudby a tanca z dielne Spievankova v sprievode živej kapely,“ teší sa Mária Podhradská. V úlohe Spievanky sa predstaví Simonka Fedorková a Miška Trokanová. Rolu Zahrajka stvárni Peter Szolloš.

"Okrem Spievanky a Zahrajka stretnete v predstavení aj majstra netopiera, ktorý opraví Zahrajkovi pokazenú gitaru, mamu myš, s ktorou navaríte kašu pre všetkých v obrovskom hrnci. Zrazu sa stanete súčasťou záchrannej akcie mravcov hasičov, ktorí hasia horiaci les. Alebo spolu s mamou meliačicou nazbierate med do svadobnej torty ježkovcov, s ktorými si na záver aj zatancujete svadobnú pieseň,“ s úsmevom prezrádza Mária Podhradská.

Popri výnimočnom hudobnom a divadelnom zážitku sa deti na predstavení naučia, aké je dôležité pomôcť kamarátovi v núdzi. Nakoniec zistia, že najväčší poklad je ukrytý v našich srdciach.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spievankovo

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...