Miro Jaroš a jeho novinka pre deti? Pozrite sa, kto kývol na rolu v klipe o zmrzline... Áno, je to Rytmus

Svetlo sveta uzrela nová pesnička z dielne speváka pre deti, Mira Jaroša. Obľúbený interpret k spolupráci oslovil slovenského rapera Rytmusa. Novinka s názvom Zmrzlina má už aj videoklip, pozrite si ho.

05.09.2023 09:30
Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský Foto:
Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský si zahrali v klipe k piesni pre deti - Zmrzlina.
debata

Prvotná verzia piesne vznikla už pred 2 rokmi, pričom ju mal Miro odloženú v „šuplíku“, kde čakala na svoju príležitosť, ale aj novší šat. "Keď som začal nahrávať nový detský album, prehľadával som zložky v počítači a tam som ju objavil,“ prezrádza spevák, ako vznikol námet piesne, na ktorej sa začalo nanovo pracovať.

zväčšiť Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský si zahrali... Foto: Miro Jaroš
Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský si zahrali v klipe k piesni pre deti - Zmrzlina.

"Už keď sme tvorili pesničku s Randym Gnepom, vedel som, že bude výnimočná. Páčila sa mi energiou a vedel som, že to bude silná vec. Raz v noci som nemohol spať a premýšľal som nad novými vecami, ktoré máme na album pripravené a z čista jasna mi prišla myšlienka, že oslovím Paťa (Patrik Rytmus Vrbovský) na spoluprácu. Nahral som mu hlasovku a ráno som si našiel odpoveď, že ide do toho,“ spomína Miro Jaroš na počiatok prepojenia dvoch rozličných hudobných žánrov. "Ja som sa nerozhodoval ani sekundu. Proste, dobrý pocit zo spojenia odlišných svetov, ktoré spája hudba a deti,“ potvrdil slovami Patrik Rytmus Vrbovský.

Hudobný podklad k Zmrzline vytvoril Randy Gnepa, melódie i text má na svedomí Miro Jaroš a Patrik Rytmus Vrbovský doplnil svoju pasáž o ďalšie nápady. "Milo ma prekvapil aj Paťo, aký bol medzi deťmi. Teším sa, že som ho mohol spoznať aj z tejto stránky. Keď som videl prvý strih klipu, vedel som, že takto to proste malo byť,“ teší sa spevák, že aj napriek sťaženým podmienkam sa video s Patrikom Rytmusom Vrbovským podarilo podľa predstáv.

"Natáčalo sa mi veľmi prirodzene, akoby sme spolu točili po stýkrát,“ okomentoval slovami Rytmus výrobu klipu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miro Jaroš #Patrik Vrbovský

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....