Čo je pre muža v posteli najdôležitejšie? Budete prekvapená, čím ho vzrušíte

To, čo muži od ženy v posteli chcú, sa často diametrálne líši od toho, čo dostávajú. Ak chcete byť milenkou snov, tak je potrebné občas zabudnúť na ošúchané stereotypy v podobe sexi oblekov a podpätkov. Muža dostanú do varu úplne iné záležitosti.

22.04.2024 10:55
sex, vzťah, intimity Foto:
Keď sa muž miluje s niekým, kto pri tom nevydá ani slabiku, nie je to veľmi vzrušujúce.
debata

Korenie posteľnej rutiny

Jasné, že všetky hračky, fetiše, oblečenia sú vhodným doplnkom bežných milostných aktivít. Avšak treba zobrať na zreteľ fakt, že žiadne externé doplnky nenahradia skutočnú podstatu ženskej príťažlivosti, ktorá sa skrýva v zmyselnej zvodnosti. Britská sexuálna koučka Tracey Cox má na to jednoznačný názor. Podľa nej stopercentne platí, že žena, ktorá je v posteli sebavedomá, odvážna a vie, čo chce, je vždy považovaná za tú najlepšiu. Čo to konkrétne znamená? Pozrite sa vzrušujúcej atmosfére poriadne na zúbok.

Začnite prvá

Pokojne môžete byť aj v teplákoch, alebo vojsť do miestnosti nahá. No muža neskutočne nabudí, ak žena príde s chuťou na posteľné hry. Aj u vás je muž hlavný iniciátor? To je nuda. Väčšinu mužov absolútne rozpáli, keď ich k milovaniu priam vyzvete, začnete zvádzať, alebo aspoň naznačíte, že máte chuť. Je to sexy aj vo chvíli, keď práve neoplývate túžbou, ale verte, že málinko kamufláže je v takej chvíli len na prospech. Obom.

Rôzne scenáre

Dobrým milenkám nestačí v posteli stále dookola to isté. Rovnaké polohy, rovnaké dotyky, neustále rovnaký milostný scenár… Nuda! Preto milujú zmeny a vedia ich iniciovať. Vymýšľajú, skúšajú, navrhujú drobné aj výraznejšie zlepšenia. Muž bude rozhodne skákať radosťou a oplatí vám to nejedným orgazmom.

muž, žena, láska, objatie, vzťah, intimita, dvojica, pár Čítajte aj Lepší sex aj orgazmus? Nehľadajte ideálnu polohu, stačí vám TOTO

Prezraďte mu tajné aj „špinavé“ túžby

Každý muž, s ktorým zdieľate spálňu, chce byť vaším najlepším životným milencom. Súvisí to samozrejme s mužským egom, ale aj s tým, že vás miluje a chce, aby ste boli sexuálne spokojná. Ale neopýta sa, čo sa vám páči najviac, pretože nechce vyzerať neschopne. „Dobrá milenka vie muža múdro naviesť. Presunie jeho ruku tam, kde ju chce mať, keď sa jej naozaj niečo páči, dá to najavo vzdychmi a podobne,“ radí Tracey Cox. Urobte to tak aj vy.

Prežívate sex naplno

Keď sa muž miluje s niekým, kto pri tom nevydá ani slabiku, nie je to veľmi vzrušujúce. Hlasové prejavy sú totiž známkou toho, že si to užívate. Nemusíte zasa znieť ako hviezda z filmu, čo pobudí aj deti susedov. To tiež nie je dvakrát vhodné. No mužov rozhodne ženské stonanie nesmierne stimuluje k potešeniu aj k výkonu. Pritom stačí málo. Uvoľniť sa a uvidíte, ako to z vás pôjde samo.

Nezhasínajte prosím

Toto je asi nevypovedané želanie každého muža. Nemusíte mať krivky modelky, napriek tomu sa môžete mať rada. A muži rozhodne dávajú prednosť ženám s fyzickými nedokonalosťami, ktoré sa ale vedia uvoľniť, neboja sa ukázať nahé a užívajú si každý dotyk. Jednoznačne ich preferujú pred tými, ktoré sú možno úchvatne krásne, ale z nejakého dôvodu sa hanbia alebo vyžadujú milovanie v úplnej tme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #túžba #sebavedomie #vzrušenie #sexuálna fantázia #erotické hračky #sex počas dňa

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...