Už je čas chystať čarovnú vianočnú výzdobu, nechajte sa inšpirovať

Už ste sa rozhodli, v akých farbách sa tento rok ponesú vaše vianočné dekorácie, ktorými si vyzdobíte byt?

30.11.2023 10:00
dekor
Vianočné prestieranie podľa westwing.sk.
debata

Vianočná atmosféra, to nie je len vôňa sladkého pečiva či stromčeka. Je o magickom okamihu, kedy sa stretne celá rodina a naše domovy sa premenia na miesto plné sviatočnej pohody. Vytvoriť tú správnu vianočnú atmosféru môže byť jednoduché – siahnite po čarovných dekoráciách, ktoré sa nesú práve v znamení Vianoc.

Led stromček, KIK
Vianočné dekorácie, ASKO
+11Vianočné dekorácie, Bonami.sk

Dvere ozdobte vencom, chodbičku či predsieň v byte či dome drobnými svetielkami. Potešiť oči najmenších sa podarí nielen svetielkami, ale aj väčšími či menšími postavičkami s odkazom na najkrajšie sviatku v roku. Malí vianoční škriatkovia prinášajú do domovov radosť a pohodu. Či už sú na poličke, v knižnici, alebo dokonca pri vianočnom stromčeku, sú zárukou vianočnej nálady.

zväčšiť Vianočné dekorácie, ASKO
dekor Vianočné dekorácie, ASKO

Symbolom a tradíciou každých Vianoc je takisto adventný veniec. Dnes už neplatí, že musí byť výlučne okrúhly, trendom sú aj podlhovasté tvary. Ak máte v sebe tvorivého ducha, potom si môžete adventný veniec vyrobiť aj sama, inšpirácií na sociálnych sieťach nájdete neúrekom.

zväčšiť Sviečky, Tchibo.
dekor Sviečky, Tchibo.

Samostatnou kapitolou je stolovanie. Práve to dodá sviatkom povestnú bodku, ktorú máte vo svojich rukách. Len sa treba rozhodnúť, v akých farbách sa vaše tohtoročné stolovanie tento rok ponesie. Stavíte na luxusné kombinácie zlatej a striebornej, alebo na kombináciu zelenej a červenej? Prípadne sa vaše sviatočné stolovanie ponesie v celkom iných, menej tradičných odtieňoch?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #vianočné dekorácie

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...