Užite si letné posedenie vonku. Doplnky z prírodných materiálov sa hodia

Teplé letné dni a večery lákajú von, posedenie s priateľmi si preto najčastejšie užívame v záhrade či na terase, výnimkou nie sú ani pikniky pri vode.

01.08.2023 14:00
dekor
Plánujete piknik v prírode? Užite si to takto štýlovo, zamerajte sa na dekorácie v prírodných tónoch a materiáloch, inšpirácia podľa westwing.sk.
debata

Po práci je pre mnohých ideálnym miestom na relax práve terasa či balkón. Posedenie dokáže spríjemniť nielen lahodné jedlo či nápoje, ale aj oku lahodiace dekorácie.

Miska,  inšpirácia podľa KIK.
Solárna lampa,  inšpirácia podľa westwing.sk.
+4Drevená miska,  inšpirácia podľa westwing.sk.

Súčasné trendy sa čoraz viac približujú k prírode. Či už ide o materiály, štýly alebo farby. Inak tomu nie je ani pri dekoráciách, ktoré nenápadne ale pôsobivo odzrkadľujú to, čo máme za našimi oknami. Na výber máte množstvo druhov, ktorými ozvláštnite vonkajší priestor, a pritom ich nemusí byť vôbec veľa. Príkladom môže byť lampášik pastelovej zelenej, šedej či bielej farbe. Práve tie vykúzlia rozprávkovú atmosféru a večer zas poskytnú tlmené osvetlenie.

Na stolík môžete rozmiestniť drevené misy rôznych veľkostí v zemitej hnedej farbe, ktoré môžete využiť niekoľkými spôsobmi. Poslúžia ako dekorácie, do ktorých môžete nasypať sušené kvety, ale aj ako misy na ovocie či občerstvenie pri večernom posedení k vínku.

Podobne môžete využiť i dekoračný podnos, na ktorý môžete poukladať ozdoby, no tiež ho môžete použiť na prenesenie pohárov a pohostiť svoju návštevu. Tmavý večer na terase zjemní mäkké svetlo sviečok, ktorých nikdy nie je dosť. Sviečku môžete vložiť aj do stojaceho svietnika, ktorý umiestnite do stredu stola alebo kúta, a tým dodá celému večeru nádych romantiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balkón #dekor #prírodné materiály #terasa piknik

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...