OBRAZOM: To snáď nie, braček! Top okamihy roka výmyselníka Louisa, ktoré bavili nielen jeho brata Georgea

Má štyri roky a britské médiá aj fanúšikovia kráľovskej rodiny ho zbožňujú!

30.12.2022 06:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ Louis a vojvodkyňa Kate počas nedeľných osláv platinového jubilea.
debata (2)

Mladší syn princa Williama a princeznej Kate vždy zaujme svojou spontánnosťou či krásne detskými reakciami. Vďaka svojej neposednosti ho médiá opisujú ako nezbedníka, šibala a výmyselníka – tu sú TOP zábery princa Louisa počas roka 2022!

Princ Louis  na balkóne Buckinghamského paláca...
Kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate, princ...
+10Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku...

V apríli zverejnili jeho kráľovskí rodičia nové narodeninové snímky. 23. apríla oslávil malý Loius štvrté narodeniny a objektívom ho zachytila Kate na pláži v Norfolku vo východnom Anglicku.

zväčšiť Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku... Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
princ Louis Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku a zverejnil ho Kensingtonský palác pri príležitosti Louisových 4. narodenín.

Počas júna sa princ Louis objavil s celou rodinou na balkóne Buckinghamského paláca počas podujatia Trooping the Colour. Svoje emócie, celkom prirodzene, dával 4-ročný chlapček okato najavo a tak vzniklo niekoľko podarených záberov, na ktorých si napríklad zakrýva uši počas preletu lietadiel nad Buckinghamským palácom či ako diskutuje so svojou prababičkou, kráľovnou Alžbetou II.

zväčšiť Kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate, princ... Foto: SITA/AP, Paul Grover
Britain Platinum Jubilee Kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate, princ Louis, princ George, princezná Charlotte na balkóne Buckinghamského paláca počas podujatia Trooping the Colour.

Veselé zábery vznikli aj počas sprievodu, ktorý sa konal takisto pri príležitosti osláv platinového jubilea kráľovnej. Tomu sa prizeral aj malý Louis. Keďže nevedel obsedieť, putoval z náručia do náručia. Zabaviť malého šibala sa snažili nielen jeho rodičia, ale aj jeho starý otec, kráľ Karol, či manžel Zary Tindall, dcéry princeznej Anne, Mike Tindall.

zväčšiť Princ Louis na kolenách starého otca, princa... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Platinum Jubilee Princ Louis na kolenách starého otca, princa Charlesa, počas nedeľňajších osláv platinového jubilea kráľovnej pred Buckinghamským palácom v Londýne.

Na „vystrájanie“ malého Louisa reagoval počas sprievodu aj starší a pokojnejší brat. George (9), ktorý sledoval, ako štvorročný Louis dvíha ruky do rytmu hudby, naňho najskôr neveriacky pozerá, potom sa s otcom pousmeje a následne si vloží hlavu do dlaní, akoby jeho správanie komentoval vetou: „To snáď nie, braček“.

V septembri sa Louis spolu s ostatnými členmi rodiny vybral na obhliadku novej školy – Lambrook School. Deti mali oblečené školské uniformy a do školy dorazili v dobrej nálade. Médiá si zvlášť všímali najmladšieho, ale aj on sa po boku súrodencov statočne „držal“, nejavil známky nervozity a usmieval sa do objektívu prítomného fotografa.

zväčšiť Princezná Kate, princ  William, princ George,... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
APTOPIX Britain Royals Christmas Princezná Kate, princ William, princ George, princ Louis a princezná Charlotte počas vianočnej bohoslužby v Sandringhame.

Počas vianočnej bohoslužby v Sandringhame absolvoval svoju „premiéru“ aj mladší syn princa Williama a princeznej Kate, 4-ročný princ Louis. 4-ročný Louis si prechádzku na bohoslužbu užíval s elánom jemu vlastným, médiám neušli veselé grimasy či okamihy, kedy si so sebou niesol vianočnú hračku, ktorú dostal od niektorého z fanúšikov kráľovskej rodiny. V istých okamihoch to bol práve najmladší člen rodiny, ktorý svoju mamu netrpezlivo ťahal za ruku, keď sa pri niektorom z fanúšikov zdržala o čosi dlhšie.

Princezná Kate, princ  William, princ George,...
Kráľ Karol III., jeho manželka Camilla,...
+14Kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla počas...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Louis

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...