To je ale rozkošná premena! Kráľovskí potomkovia ako postavy z Popolušky, pozrite sa

Stať sa súčasťou rozprávky - to je snom mnohých detí, tie s modrou krvou nevynímajúc.

20.12.2022 11:00
estelle Foto:
Princezná Estelle a princ Oscar v zákulisí predstavenia Popoluška - vyskúšali si divadelné kostýmy.
debata

Korunná princezná Viktória (45), jej manžel princ Daniel (49) a ich dve ratolesti – princezná Estelle a princ Oscar zavítali do Kráľovskej opery v Štokholme na baletné predstavenie Popolušky. Predtým, ako sa zodvihla opona, si kráľovská rodinka mohla prezrieť zákulisie a pre deti boli najväčším lákadlom rozprávkové kostýmy.

korunná princezná Victoria a jej manžel - princ Daniel Čítajte viac Vianočný look princeznej Victorie vzbudil pozornosť nečakaným detailom? Dámy, toto je inšpirácia aj pre vás

Stať sa súčasťou rozprávky – to je snom mnohých detí, tie s modrou krvou nevynímajúc. Želanie sa splnilo princeznej Estelle (10) a jej bratovi princovi Oscarovi (6). Počas návštevy v zákulisí si mohli vyskúšať krásne kostýmy, pričom vznikli aj ich rozprávkové fotografie.

Skutočnosť, že kráľovské deti si tieto okamihy naozaj užívali, je nepopierateľná, radosť na ich tvárach je jasne viditeľná. Estelle pózuje v širokých fialových plesových šatách s veľkou parochňou na hlave, vedľa nej stojí menší princ Oscar, ktorý má na sebe takisto jeden z kostýmov.

Švédska princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel, sa pomerne často ukazujú na verejnosti ako celkom obyčajní smrteľníci. V tomto duchu vychovávajú aj svoje dve ratolesti – staršiu princeznú Estelle a mladšieho syna, princa Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Estelle

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....