Princezná Sofia alebo princ Carl Philip? Niet pochýb, na koho z rodičov sa kráľovský oslávenec podobá

Druhorodený syn švédskeho princa Carla Philipa a jeho manželky, princeznej Sofie, oslávil šesť rokov. Pri tejto príležitosti pyšní rodičia zverejnili nový narodeninový záber syna Gabriela.

01.09.2023 06:00
carl philip Foto:
Princezná Sofia a princ Carl Philip.
debata (1)

Princ Gabriel prišiel na svet 31. augusta 2017, okrem neho už dvojica vychovávala staršieho Alexandra, ktorý sa narodil v roku 2016. V roku 2021 sa Sofia a Carl Philip stali trojnásobnými rodičmi, do rodiny pribudol ďalší syn, Julian.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Princ Gabriel, ktorý nosí titul vojvoda z Dalarnu, má svetlé oči a blond vlasy. Nos aj ústa „zdedil“ po svojej krásnej mame, princeznej Sofii. Podobu s ňou tak 6-ročný oslávenec rozhodne nezaprie a je viac viditeľná než jeho podoba s otcom, švédskym princom Carlom Philipom.

Sofia Hellqvist Čítajte viac Kedysi dračica a bikiny modelka, dnes decentná švédska princezná! Tieto zábery delí takmer 20 rokov

Modelka Sofia Hellqvist, dnes princezná Sofia, sa v roku 2015 vydala za švédskeho princa Carla Philipa a získala titul vojvodkyňa z Värmlandu. V minulosti sa živila aj ako modelka, od roku 2010 sa už ako priateľka princa Carla Philipa venovala predovšetkým charite, založila nadáciu „Project Playground“. V roku 2016, rok po svadbe, sa stali Sofia a Carl Philip rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 sa narodil jeho brat, ktorý dostal meno Gabriel. V poradí posledný, tretí potomok, syn Julian, prišiel na svet v roku 2021.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
+11Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Gabriel

+ Čím viac alkoholu vypijete, tým horšie sa budete cítiť, načo to robíte?
Máte veľa nepopulárnych názorov, avšak...

+ Ak nezmeníte svoj postoj, skôr či neskôr budete opäť tam, kde ste boli.
Nemôžete všetko robiť za druhých, tak...